Події

Із завтра на MEGOGO - свободний перегляд Ukrainian Fashion Week

Із 5 по 8 лютого на медіасервісі MEGOGO проходитиме трансляція Ukrainian Fashion Week No Season 2021. Цьогоріч подія проходитиме, як і зазвичай, у Мистецькому Арсеналі, але у новому форматі phygital. Абсолютно безкоштовно із будь-якого куточку світу. Про це інформує пресреліз компанії MEGOGO.

Онлайн-трансляція включатиме не лише покази, але і відеопрезентації дизайнерів, підготовлені брендами для Тижня моди. Технічну складову знімального процесу забезпечуватиме команда MEGOGO, а режисером зйомки показів стане Ігор Стеколенко, співзасновник студії BURO Creative Lab.

«Завдяки потужностям MEGOGO кожен охочий із будь-якого куточку планети зможе приєднатися до перегляду, побачити захід у високій якості і оцінити професійний рівень шоу. Подія буде доступна глядачам наживо та в записі», – розповідає Валерія Толочина, маркетинг-директорка MEGOGO.

Щодня трансляція розпочинатиметься о 19:00 та триватиме до 20:45. В перший день, 5 лютого, відбудеться показ таких дизайнерів: ELENA BURENINA, ARTEMLIMCHUK, FROLOV та інших. Із повною програмою можна ознайомитись за посиланням.

Перегляд події на сервісі безкоштовний навіть для незареєстрованих користувачів. Трансляція доступна у розділі «Шоу». Усі охочі зможуть переглядати подію із будь-якого пристрою, який підтримує медіасервіс: Smart TV, комп’ютери, смартфони та інше. Окрім того, для зручності користувачів трансляція також відбуватиметься на молодіжному каналі MEGOGO LIVE.

 

 

Search