Події

Ніч «Оскара» (з 25 на 26 квітня) - подарунок від ТК "Україна"

У рамках ексклюзивної прямої трансляції 93-ї церемонії вручення найпрестижнішої кінопремії світу «Оскар» у ніч з 25 на 26 квітня канал «Україна» проведе марафон. Його ведучі Володимир Остапчук і Альона Вінницька розкажуть глядачам найцікавіші подробиці кінопремії, яка цього року пройде в новому форматі.

Пандемія Covid-19 змінила все. Тим не менш, телеглядачі зможуть стати свідками головної події у світовій кіноіндустрії. Ексклюзивна трансляція «Оскара»® на телеканалі «Україна» розпочнеться о 01:30. Захід відбудеться на Юніон-стейшн, що в середмісті Лос-Анджелеса, а доповнять церемонію прямі включення з голлівудського кінотеатру «Долбі»® в центрі Голлівуд & Хайленд, а також супутніх майданчиків по всьому світу.

Ведучий гіпершоу «МАСКА» Володимир Остапчук і обличчя програми «Зірковий шлях» Альона Вінницька познайомлять глядачів зі стрічками-номінантами на «Оскар»®, а журналісти розкриють усі подробиці церемонії: розкажуть про нові правила кінопремії, нестандартну реалізацію церемонії, підготовку до події, тренди і скандали, які її супроводжували.

«Ми якось сміялися, що після того, як Остапчук провів Євробачення, залишилося тільки стати ведучим «Оскара»®. І ось ця «маленька» мрія здійснилась, і в прямому ефірі каналу «Україна» ми разом з телеглядачами всієї країни будемо дивитися і коментувати головну кінопремію світу і першими дізнаватися її лауреатів, – ділиться Володимир Остапчук. – Хто ж переможе? У мене немає фаворитів, тому що якщо робити прогнози, то краще я скажу, яким буде завтра курс долара або коли закінчиться пандемія, ніж виберу найкращий фільм року. При цьому я дуже чекаю дня, коли разом з глядачами стану ближчим до магії створення великого кіно і віртуально буду поруч з тими, хто отримуватиме заповітну статуетку «Оскар»® в Лос-Анджелесі».

Також у студії ведучі зроблять огляд преси, покажуть найцікавіші публікації зірок у соцмережах і неймовірні вбрання, які селебриті обрали для церемонії.

Цього року за головний «Оскар»® у номінації «Найкращий фільм» змагатимуться 8 кінострічок: «Батько», «Юда і Чорний Месія», «Манк», «Мінар», «Земля кочівників», «Перспективна дівчина», «Звук металу», «Суд над чиказькою сімкою».

У категорії «Найкраща режисура» представлені Томас Вінтенберг («Ще по одній»), Девід Фінчер («Манк»), Хлоя Чжао («Земля кочівників»), Емеральд Феннел («Перспективна дівчина»), Лі Айзек Чун («Мінарі»).

За статуетку в категорії «Найкраща чоловіча роль» поборються актори Різ Ахмед («Звук металу»), Чедвік Боузман («Чорне дно Ма Рейні»), Ентоні Гопкінс («Батько»), Гері Олдман («Манк»), Стівен Юн («Мінарі»).

За першість у номінації «Найкраща жіноча роль» змагатимуться акторки Віола Девіс («Чорне дно Ма Рейні»), Андра Дей («Сполучені Штати проти Біллі Голідей»), Ванесса Кірбі («Фрагменти жінки»), Френсіс Макдорманд («Земля кочівників»), Кері Малліган («Перспективна дівчина»).

Дивіться пряму трансляцію 93-ї церемонії вручення премії «Оскар» у ніч з 25 на 26 квітня з 01:30 на телеканалі «Україна».

Search