Події

13-й Одеський міжнародний кінофестиваль: дати проведення

13-й Одеський міжнародний кінофестиваль відбудеться з 23 до 30 липня 2022 року в Одесі.

“Одразу після завершення Одеського міжнародного кінофестивалю команда починає планувати проведення наступного фестивалю. І зараз ми раді оголосити дати улюбленої події літа всіх українських кіноманів. 13-й Одеський міжнародний кінофестиваль відбудеться 23-30 липня наступного року в Одесі. Вже незабаром ми повідомимо новини про те, яким буде фестиваль у 2022-му та чим дивуватиме глядачів”, - зазначила генеральна директорка Одеського міжнародного кінофестивалю Анна Мачух.

Традиційно на глядачів Одеського міжнародного кінофестивалю чекатимуть найочікуваніші прем’єри українських та міжнародних фільмів, а також світових фестивальних хітів і арт-хітів, які невдовзі виходитимуть в український прокат.

Також в межах 13-го ОМКФ відбудеться професійна секція Film Industry Office — платформа для професійної комунікації, підтримки та розвитку українських кінопроєктів та кіноіндустрії в цілому. Крім того, відбудеться Літній Кіноринок для представників кінокомпаній та кінотеатрів та Літня Кіношкола, що складається з серії майстер-класів та творчих зустрічей з метрами кіноіндустрії.

Деталі про програму та старт прийому заявок на участь фільмів у 13-му ОМКФ будуть оголошені на початку 2022 року.

Search