Обладнання

В Україні стартують продажі смартфону з гнучким склом Samsung Galaxy Z Flip. Ціна 42 тис. грн.

Компанія Samsung Electronics оголошує про початок продажів смартфона з гнучким екраном Galaxy Z Flip в Україні. Придбати новинку можна онлайн у мережі брендових магазинів Samsung Experience Stores та на сайтах партнерів за рекомендованою ціною 41 999 грн у кольорах сяючий аметист та чорний діамант. Про це повідомляє пресслужба Samsung в Україні.

Цей смартфон створений у стилі стейтмент (від англ. Statement) – одному з актуальних напрямків fashion-індустрії, що ґрунтується на поєднанні простоти й виразних аксесуарів. Глибина відтінків корпусу Galaxy Z Flip розкривається залежно від того, як на нього падає світло, коли власник відкриває і закриває свій смартфон. Ті, хто вибрав Galaxy Z Flip як високотехнологічний аксесуар, завжди будуть у центрі уваги оточуючих.

Гнучкий екран

Великі дисплеї багатьох смартфонів дають більше вражень при перегляді контенту, а також більш широкі можливості для багатозадачності, але через розмір вони не завжди портативні та зручні. Нестандартний формат Galaxy Z Flip дозволяє позбутися цих обмежень. Завдяки гнучкому дисплею Infinity Flex на базі фірмової технології гнучкого скла, смартфон займає вдвічі менше місця: в складеному вигляді зовні він нагадує пудреницю або портмоне і легко вміщується у невелику кишеню або сумочку та зручно лягає у долоню як в складеному, так і в розкритому вигляді. 

Технології під будь-яким кутом

Galaxy Z Flip створений для активного та прогресивного покоління – людей, які звикли виконувати кілька справ одночасно, наприклад, спілкуватися по телефону і паралельно серфити в інтернеті або знімати сторіз для Instagram. Крім того, Galaxy Z Flip не потрібно розкривати, аби отримати доступ до важливої інформації. Зовнішній дисплей смартфона відображає усе найважливіше – дату, час, рівень заряду акумулятора, а також повідомлення про вхідні дзвінки і текстові повідомлення.

Search