Обладнання

Планшет Tab M10 2-го покоління від Lenovo

Компанія Lenovo оголосила про оновлення популярної моделі планшета для всієї родини – Tab M10. Оновлена модель стала більш легкою, отримала покращену камеру, потужніший процесор та новий дитячий режим. Гаджет підтримує функцію, що захищає очі від впливу шкідливого синього світла. Про це інформує пресреліз компанії Lenovo.

Помічник, який завжди під рукою

Lenovo Tab M10 2-го покоління отримав 10,1-дюймовий екран із роздільною здатністю HD (1280x800 пікселів), який займає 85% пристрою. Такий розмір робочої площі та стильний мінімалістичний дизайн забезпечують ефективний досвід користування. Гаджет зручний при різному рівні освітлення та під будь-яким кутом завдяки яскравості до 400 ніт і технології IPS. Максимально насолоджуватися картинкою улюблених фільмів та серіалів дозволяє 60% охоплення кольорового простору (NTSC).

Бажаєте свободи дій? Tab M10 2-го покоління створений для активного користування всією сім’єю. Батьки можуть не переживати, що діти пошкодять девайс іграшками, адже виробник приділив велику увагу міцності та зробив корпус планшета алюмінієвим. Таке покриття забезпечує довговічність пристрою, дозволяє йому витримати активне користування та впоратися з дитячою необережністю. Крім того, гаджет можна без остраху класти у рюкзак та всюди носити із собою. Tab M10 2-го покоління стане вірним супутником і забезпечить власнику максимальну мобільність. Пристрій став легшим за попередню модель на 60 г і з товщиною 8,25 мм важить лише 420 г.

Потрібно швидко набрати тексти чи зателефонувати колегам? Завдяки покращеному Bluetooth 5.1 до планшета можна під’єднати портативну клавіатуру чи бездротові навушники для комфортної роботи. Під час онлайн-дзвінків користувачі можуть не перейматися звучанням свого голосу, адже 2 мікрофони із вбудованим процесором цифрової обробки сигналів (Digital Signal Processing) роблять звук максимально природним та приємним. Спілкуватися онлайн із рідними та закарбовувати щирі щоденні моменти тепер комфортніше з покращеними фронтальною та основною камерами на 5 Мпікс та 8 Мпікс відповідно. Накопичувач на 64 Гб (у максимальній конфігурації) дозволить зберегти ще більше моментів. Коли не хочеться вилазити з ліжка, щоб поставити будильник чи перевірити список справ на день, допоможе вбудований голосовий помічник. Доручати пристрою справи та керувати ним на відстані можливо завдяки Google Assistant. Достатньо просто сказати “Окей, Google” та додати своє прохання.

З турботою про всю родину

Tab M10 2-го покоління стане вірним другом для всієї родини завдяки можливості створювати кілька облікових записів із особистими паролями та інтерфейсами. Функція розпізнавання обличчя допоможе кожному члену сім’ї швидко отримати доступ до своєї інформації. Планшет також турбується про здоров’я власників. Пристрій сертифіковано TÜV Rheinland, що підтверджує ефективний захист органів зору. Як щодо безпеки наймолодших користувачів? Tab M10 2-го покоління піклується про маленьких юзерів завдяки новому дитячому режиму. Батьки можуть налаштовувати Google Kids Space, призначений для розвитку допитливості та творчих здібностей у малечі. За допомогою продуманого керування програмами, відео та книгами режим надихає дітей досліджувати свої інтереси. Простір призначений для користувачів віком від 3 до 8 років і працює з обліковим записом дитини в Google, яким батьки можуть керувати через Family Link.

Для розваг та навчання

Набридло прислухатися до кожного слова під час перегляду серіалів англійською? Tab M10 2-го покоління оснащений 2 динаміками із технологією Dolby Atmos®, завдяки чому користувач може насолоджуватися аудіо та відеоконтентом із чітким об’ємним звуком. З таким планшетом можна дивитися відеолекції будь-де без прив’язки до розетки завдяки збільшеній місткості акумулятора до 5000 мА*год. Автономність пристрою дозволяє переглядати відео протягом 8 год. без підзарядки. Планшет отримав потужніший 8-ядерний процесор MediaTek P22T із частотою до 2,3 ГГц, він дозволяє ще й грати. Завдяки оперативній пам’яті до 4 Гб (у максимальній конфігурації) планшет допомагатиме власнику швидко справлятися з кількома задачами одночасно. Дводіапазонний Wi-Fi забезпечує безперебійний вихід у мережу. Користувачі також можуть обрати модель зі слотом для сім-карти, щоб мати доступ до інтернету будь-де.

Для зручності використання планшета можна укомплектувати його аксесуарами: чохлом Lenovo Folio Case та “розумною” зарядною станцією Lenovo Smart Charging Station. Ця станція підтримує пристрій у зручному положенні та дозволяє керувати функціями “розумного” дому протягом усієї підзарядки. У режимі очікування планшет перетворюватиметься на стильну цифрову фоторамку.

На українському ринку новинка доступна у світло-сірому та темно-сірому кольорах за ціною від 4777 грн за акційною пропозицією до новорічних свят.

Технічні характеристики Lenovo Tab M10 2-го покоління 

Процесор: MediaTek P22T

Операційна система: Android 10

Дисплей: сенсорний 10,1-дюймовий HD (1280x800) дисплей, IPS, до 400 ніт

Графіка: інтегрована IMG PowerVR GE8320

Камера, веб-камера: фронтальна – 5 Мпікс, основна – 8 Мпікс (автофокус)

Оперативна пам’ять: до 4 ГБ LPDDR4

Накопичувач: Flash до 64 ГБ

Аудіосистема: 2 фронтальні стереодинаміки із технологією Dolby Atmos®

Порти: USB 2.0 Type-C, MicroSD, combo audio / mic jack

Батарея: 5000 мА*год, Li-Ion Polymer, до 8 годин перегляду відео 

Мережі: Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac 2-діапазонний 2,4 ГГц та 5 ГГц, Bluetooth 5.1, 3G/LTE модуль (опціонально), GPS

Габарити: 242x150x8,25 мм

Вага: 420 г

Колір: світло-сірий (Platinum Grey), темно-сірий (Iron Grey)

 

Search