Новини

Розробник Codemasters інтегрує нову технологію підвищення різкості зображення в гру F1 2019

Тепер геймери, які ганяють по звивистих трасах в грі F1 2019 від Codemasters, зможуть насолоджуватися неперевершеною точністю відтворення відеоряду завдяки новому програмному патчу, що додає підтримку нової технології AMD Contrast-Adaptive Sharpening (CAS).

Технологія CAS - це динамічний фільтр підвищення різкості в наборі інструментів AMD з відкритим вихідним кодом FidelityFX, що допомагає розробникам створювати високоякісні ефекти постобробки, які роблять ігри красивими та забезпечують баланс візуальної точності і продуктивності. Технологія CAS деталізує зображення в областях з низькою контрастністю і зводить до мінімуму артефакти від типових процедур підвищення різкості, тим самим покращує якість зображення і забезпечує більш чіткий і насичений ігровий процес.

Новий патч для гри F1 2019 версії 1.07 пропонує геймерам два нових режими згладжування зображення. Перший режим - це «Збільшення різкості за допомогою TAA і FidelityFX», який використовує тимчасово згладжені зображення, що відображається тільки з роздільною здатністю, і застосовує технологію CAS від AMD. Другий режим - «Масштабування за допомогою TAA і FidelityFX», який візуалізує сцену зі зменшеним дозволом, застосовує тимчасове згладжування, потім запускає FidelityFX Upscaling і Contrast-Adaptive Sharpening для відновлення зображення тільки з роздільною здатністю.

Search