Новини

Прямий канал та ICTV проводитимуть ток-шоу без глядачів у студії

Політичне ток-шоу «Свобода слова» вийде в ефір із порожніми трибунами в студії. Таке рішення було прийняте керівництвом каналу ICTV у зв'язку із введенням карантину в країні. «Свобода слова» не запрошуватиме глядачів на ефіри двох найближчих передач, 16 та 23 березня, щоб запобігти можливому розповсюдженню коронавірусной інфекції. Про це повідомила пресслужба телеканалу.

МАТЕРИАЛ САЙТА BROADCAST.NET.UA

«Виступати політикам при порожніх трибунах буде незвично і складно, адже вони не зможуть одразу бачити живу реакцію глядачів на їхні слова. Але ми не хочемо наражати людей на небезпеку. Ми законослухняні громадяни і це обов'язковий запобіжний захід. Будемо сподіватися на активність нашої телевізійної і онлайн-аудиторії», - пояснює ведучий програми Вадим Карп'як.

Прямий канал вирішив проводити всі свої ток-шоу без глядачів у студії через карантин, уведений у зв’язку із загрозою поширення коронавірусу. Про це в ефірі каналу 12 березняповідомив телеведучий Матвій Ганапольский.

«Зараз ви побачите нашу залу, де завжди у нас сидять глядачі, але коронавірус... І зараз вибачите, що стільці вільні, людей нема. Коли я прийшов сюди, я побачив наших глядачів, вони були на попередніх програмах. Вони покинули нашу студію, тому що коронавірус, тому що треба виконувати настанови, які нам дали. У нас тут більше 200 людей, а якщо більше 200 людей, то неможливо, щоб люди тут знаходились», – розповів він.

Нагадаємо, з 12 березня карантин через коронавірус запровадили спершу в Києві, а потім по всій Україні. Протягом трьох найближчих тижнів буде обмежено навчальний процес і масові заходи.

Search