Новини

OPPO приєднується до патентного пулу HEVC Advance

OPPO, провідний світовий бренд смарт-пристроїв (Шеньчжень, Китай), повідомив 11 грудня 2020-го про приєднання до патентного пулу організації HEVC Advance, яким керує Access Advance, йдеться в пресрелізі компанії. Тепер OPPO отримають доступ до понад 13 тисяч глобальних патентів, необхідних для впровадження стандарту відеокодеків HEVC/H.265.

«Приєднання OPPO до програми HEVC Advance є важливою подією, і ми раді вітати цю компанію в нашій команді, — коментує подію Пітер Моллер, генеральний директор Access Advance. — Як провідний світовий бренд, що виробляє та продає одні з найпопулярніших смарт-пристроїв у світі, OPPO інвестують у дослідження, інновації та інтелектуальну власність. Це зробило компанію незмінним учасником розробки багатьох інноваційних стандартів у галузі телекомунікацій і медіаіндустрії, зокрема й VVC — відеокодека наступного покоління. Ми з нетерпінням чекаємо участі OPPO в програмі HEVC і розраховуємо на їхню підтримку в нашій програмі VVC».

«HEVC Advance — спільна патентна платформа, що врівноважує інтереси ліцензіатів і ліцензіарів, дотримуючись принципів концепції FRAND (fair, reasonable and non-discriminatory — «cправедливий, розумний і неупереджений»), — акцентував Адлер Фенг, cтарший директор OPPO з питань інтелектуальної власності. — OPPO раді приєднатися до пулу патентів HEVC. Ми сприятимемо здоровому розвитку галузі разом із нашими світовими партнерами».

 

 

Search