Новини

Команда “Викриття” з’ясувала, на яких автівках пересуваються кілька найвідоміших осіб

На телеканалі KYIV.LIVE стартувала нова програма про таємниці та секрети відомих політиків і зірок "Викриття". Героями другого епізоду стали мер столиці Віталій Кличко та депутати КМДА Марина Порошенко й Олександр Шовковський. Команда програми “Викриття” на телеканалі KYIV.LIVE провела журналістське розслідування, на яких автомобілях пересуваються місцеві депутати та чи всі машини задекларовані. Про це інформує пресреліз мовника.

Журналісти та папараці проєкту з’ясували, що мер столиці Віталій Кличко протягом кількох років пересувається на позашляховиках Toyota Sequoia. Автомобільний кортеж мера столиці складається з двох авто: у першому їдуть мер та його найближчий помічник, який водночас і водій, і охоронець, а в другому команда особистих охоронців. 

Проте у податковій декларації Віталій Кличко вказав лише один автомобіль японський джип вартістю 1 млн 330 тис. грн. Друге авто зареєстроване на дружину – Наталю Єгорову. У власності столичного голови є також байк Fine Custom Puncher вартістю 600 тис. грн.

Дружина 5-го президента України Марина Порошенко, яка цьогоріч стала депутаткою Київради, зазвичай приїздить на публічні заходи зі своїм чоловіком та пересувається у його кортежі   на 2 «Мерседесах» класу люкс. Однак журналістам програми “Викриття” вдалося дізнатися, що у власності депутатки є седан Jaguar XF.

Депутат Київради, ексворотар київського “Динамо” Олександр Шовковський у повсякденному житті пересувається на джипі Range Rover. До цього у зіркового футболіста було ще декілька англійських автівок: седан та джип від Jaguar.Та найбільша пристрасть Шовковського —  мотоцикли. У власності ще є байк марки Harley-Davidson, він бере участь у мотопробігах та байкерських вечірках.

Нагадаємо, за форматом програми, кожний охочий може долучитися до команди проєкту та стати “народним папараці”. Для цього необхідно сфотографувати або зняти на відео публічну особу, яку ви зустріли у супермаркеті, на вулиці чи будь-де у місті. Фото й відео слід надіслати на електронну адресу Адрес электронной почты защищен от спам-ботов. Для просмотра адреса в вашем браузере должен быть включен Javascript.. За кожний надісланий матеріал народний журналіст отримає презент від проєкту.

Програма “Викриття” виходить щоп’ятниці о 17:30 на телеканалі KYIV.LIVE.

 

 

Search