Новини

Шоу «МАСКА»: наступний герой - український Буряк

Цієї суботи, 23 січня, о 21:00 телеканал «Україна» покаже 2-й випуск масштабного шоу «МАСКА», яке вже здобуло любов мільйонів наших глядачів. Згідно з форматом The Masked Singer, в національній адаптації проєкту можуть бути персонажі, які асоціюються з цією країною. В Україні одним з них став герой, без якого неможлива найвідоміша страва борщ, – Буряк. Про це детально інформує пресреліз мовника.

У новому епізоді шоу «МАСКА» глядачі познайомляться з другою вісімкою неймовірних учасників, які дивуватимуть своїми талантами та образами. Одним із них стане веселий Буряк – справжній велетень, висота якого 3,5 м. Над вражаючим образом працював дизайнер Назар Дідик. Він розкриває секрети створення костюма: вага голови Буряка становить близько 5 кг, а висота разом з гичкою – майже 1,5 м. Форму виготовляли з маленьких частинок спеціального матеріалу Єва. Вуса, брови, зуби, листя – всі елементи костюма – виключно ручна робота, тож майстрам довелося добряче погарувати.

А ось яка зірка могла замаскуватись у такому образі – загадка. Втім, таємничий Буряк все-таки дав кілька підказок про свою особу.

«Фізкультпривіт! Будемо знайомі, я – Буряк. Не помітити мене досить важко – через мій зріст. Він завжди допомагав мені як у спорті, так і у звичайному житті. У мене на Батьківщині степний заєць почувається чудово, не дивно, що і я з’явився на світ саме там. Я народжувався довго – сталося це, як у фільмі – після дощику в четвер. Мене побачили – і очманіли. На це була поважна причина – будь-хто очманів би. Як гадаєте, чого б це?» – сміється Буряк.

На сцені шоу «МАСКА» Буряк виконає відому українську пісню «Смерека», а довкола його особи розгорнеться палка дискусія між зірковими детективами. Також у 2-му випуску проєкту глядачі побачать вражаючі виступи ефектної Бабки, грайливої Крапанки, мужнього Носорога, магічного Мольфара, надзвичайно милого Циклопа, розкішної Пави та величного Лева. Які знаменитості могли сховатись під цими неймовірними костюмами?

 

Search