Новини

Скандали на ТБ: Полякова заявила, що їй плювати на хейт, а Кароль — що в усьому винен канал «Україна»

Співачка Оля Полякова, яка також є суддею в шоу «Маска» на каналі «Україна», вкотре прокоментувала непорозуміння, яке виникло між нею та іншою артисткою — Тіною Кароль — і яке ЗМІ охрестили «гучним скандалом». 

Про що йдеться: 6 лютого в ефір вийшов випуск шоу «Маска», під час якого Полякова назвала Кароль «плакальницею». При цьому Тіни Кароль в студії не було, і про слова колеги вона дізналась з публікацій ЗМІ. Користувачі соцмереж обурилися словами Полякової, тому що сприйняли їх як зневажливий натяк на те, що Кароль досі сумує за чоловіком, який помер у 2013 році.

Читайте також: Кінофестивалі 2021

Пізніше через публікації в соцмережах та ЗМІ співачки обмінялись коментарями щодо цієї ситуації. Полякова вибачилась та пояснила, що мала на увазі лише сумний, на її погляд, репертуар колеги. Кароль, у свою чергу, зізналась, що її зачепило за живе, однак її ставлення до колеги не змінилось. 

13 лютого Оля Полякова вийшла в прямий ефір в Instagram та ще раз прокоментувала цей нібито «скандал».

«Що відбувається зі мною останнім часом? А нічого такого, чого не відбувалося раніше. Я така, яка я є. Десь груба, зухвала, неадекватна, хвора на голову, нахабна. Різна, всяка, на будь-який смак! Але я така, яка є. Можете відписатися від мене в соцмережах, затикати вуха та очі, коли мене показують по телевізору. Не дивитися — я не зобов’язана всім подобатися», — сказала вона.

Також вона приєднала до ефіру актора-коміка з «Дизель-шоу» Євгена Сморигіна. Він зіграв роль нібито психотерапевта співачки, який «допомогає їй перестати говорити зіркам неприємні речі».

Читайте також: Год кодированию: сбывшиеся и несбывшиеся надежды медиагрупп

Вкотре висловилася щодо ситуації й Тіна Кароль. В інтерв'ю для Russell Blog вона звинуватила в «скандалі» канал «Україна».

«Я спочатку побачила Олі вибачення, і потім почала гуглити. І офігела від усього. Я стала сильно про це думати. Я до неї добре ставлюся, і сьогодні це так. Це безконтрольність мови, невипадкова випадковість з нею. Чому так вчинили ТРК Україна? Забули про те, що це телебачення?! Ми спілкуємося з суспільством. Ми для нього рольова модель. Чому телеканал може дозволити собі так вчинити? Ось їм, хто випустив цю програму, не без сорому можу сказати: "Ганьба. Хлопці, це ганьба. Ви показуєте, що таке можливо. Це дно! А показати таке в ефірі — це пробити дно"», — сказала співачка.

Також Кароль використала ім'я Олі Полякової під час промо-кампанії свого кліпу на нову пісню.

«Я подумала, що буде абсолютно чесним, якщо Оля стане учасником в рекламній компанії моєї пісні. Це була моя ідея. Чесно? Чесно! Ми не домовлялися. Я їй не дзвонила. Ми просто вирізали її голос в ефірі. Я зробила це своїми руками. Тому що пробите моральне дно. Це поганий скандал, оскільки він торкнувся моралі! Це скандал між Олею Поляковою та каналом "Україна", який некрасиво вибачився. Чи прийду до вас співати? Не знаю. Потрібно сідати за стіл переговорів», — сказала вона.

 

Джерело: Детектор.Медіа

Search