Новини

Новий канал «команди Медведчука» вимкнули на супутнику

Канал "Перший незалежний" припинив мовлення на супутнику. Про це повідомили під час ток-шоу «Протистояння» ведучі. Такі повноваження має лише Служба безпеки України.

Трансляція перервалася на 1 год. 05 хв. мовлення - цей момент можна побачити за лінком.

Нагадаємо, в п'ятницю, 26 лютого, почав мовити новий канал Перший незалежний, створений командою співробітників холдингу Тараса Козака. 

23 лютого стало відомо, що співробітники медіахолдингу Тараса Козака стали власниками львівського каналу «Перший незалежний», який до того належав Роману Любицькому. Інформація про це розміщена в Єдиному державному реєстрі. Канал має ліцензію на цілодобове супутникове мовлення, видану 2019 року. 

Сам Роман Любицький заявив, що не мав жодного відношення до продажу каналу новоутвореній юридичній особі ТОВ «Медіахолдинг новини», яку створили 100 працівників «каналів Медведчука».

«Доручення на продаж каналу «Перший незалежний» я дав минулого року і ще вчора не знав, кому саме продали канал. Перереєстрація відбувалася в Києві, я не був присутній на ній – і мого підпису на документах нема, оскільки юридично мав право підписати документи юрист, який мав на це доручення», – стверджує Любицький.

26 лютого в Єдиному державному реєстрі з'явилася інофрмація, що керівником ТОВ «Тайм Медіа», яке продало львівський канал «Перший незалежний» співробітникам «каналів Медведчука», став менеджер медіагрупи Тараса Козака Павло Єгоричев. 

ТОВ «Медіахолдинг Новини», яке зараз володіє Першим незалежним, створене 18 лютого 100 працівниками «каналів Медведчука». Розмір внеску до статутного фонду склав 375 тис. грн, хоча статутний капітал ТОВ «Медіахолдинг Новини» складає 100 грн.

 

Джерело: Детектор Медіа
 

Search