Новини

Ексклюзивно на телеканалі «Україна» матч Україна – Казахстан

31 березня о 21:35 ексклюзивно на каналі «Україна» відбудеться трансляція поєдинку між національними збірними України та Казахстану в рамках кваліфікації на Чемпіонат світу-2022.

Підопічні Андрія Шевченка проведуть домашній поєдинок проти команди Талгата Байсуфінова у Києві. Відбірковий матч на Чемпіонат світу-2022 відбудеться на стадіоні НСК «Олімпійський», куди перенесли гру зі стадіону «Арена Львів» через несприятливу епідеміологічну ситуацію.

Через карантинні обмеження, спрямовані на запобігання поширенню гострої респіраторної хвороби Covid-19, футбольний матч між збірними України та Казахстану пройде без глядачів.

Раніше українці в рамках поєдинку 1-го туру відбіркового етапу на Чемпіонат світу 2022 року зіграли внічию із французами з рахунком 1:1. У 2-му турі групового етапу кваліфікації в рамках групи D збірна України провела поєдинок проти Фінляндії з рахунком 1:1.

Трансляцію футбольного поєдинку між Україною та Казахстаном дивіться ексклюзивно на загальнонаціональному каналі «Україна» у середу, 31 березня. Початок о 21:35.

Телеканал «Україна» – офіційний транслятор поєдинків національної Збірної України.

Search