Новини

У суботу розкриють одразу 4 героїв «МАСКИ»

Цієї суботи, 3 квітня, о 21:00 глядачі каналу «Україна» побачать аж 4 викриття загадкових учасників феєричного шоу «МАСКА». Фантастичні герої зійдуться у музичних двобоях і спробують довести, що саме вони гідні продовжити участь у проєкті та поборотися за звання найсильнішого співака в масці. Про це інформує пресреліз мовника.

Величне Сонце чи ефектна Бабка? Зворушливе Жабеня чи мужній Носоріг? Романтичний Дракон чи надзвичайно милий Циклоп? Саме такі протистояння глядачі побачать в 11-му випуску найзагадковішого шоу сучасності «МАСКА». За крок до фіналу один учасник кожної з цих пар назавжди залишить проєкт, розсекретивши свою особу.

Ані зіркові детективи, ані знаменитості, які вже зняли маски, не приховують емоцій, адже шоу перевершило всі їхні очікування.

«Я дуже радий, що погодився на роль зіркового детектива – це перший у моєму житті досвід такої вікторини, – каже Андрій Данилко. – Справді, я неймовірно щасливий, бо «МАСКА» – це найкрутіше шоу на планеті!»

Відгадати, які знаменитості майстерно замаскувались у неймовірних образах, виявилось зовсім непросто. Та якщо раніше детективи були впевнені, що з легкістю розсекретять своїх колег, то тепер відверто зізнаються – ці головоломки до снаги далеко не кожному.

«МАСКА» – це єдине шоу, яке із зіркових детективів робить справжніх дурнів, – сміється Оля Полякова. – Наші учасники настільки класно перевтілюються і змінюють голоси, що ми просто не можемо їх розпізнати. Це фантастичне шоу, сповнене драйву та несподіванок».

Як повідомлялось раніше, у пів фіналі масштабного проєкту на сцені каналу «Україна» також з’явиться новий герой – п’янке і солодке Мохіто. У глядачів та детективів буде лише одна спроба відгадати, яка знаменитість сховалась у цьому образі, адже Мохіто – гість гіпершоу «МАСКА».

«МАСКА» – найпопулярніша розважальна програма року на українському телебаченні. За аудиторією 18+ (міста 50 тис.+), частка випуску від 27.03.21 становила 25,12%, рейтинг – 9,01%, частка в момент зняття маски – 33,67%. Охоплення за 10 випусків більше 13 млн глядачів.

Search