Новини

«Молодість»: Серіальний пітчинг за підтримки 1+1 media, Київстар ТБ і MEGOGO

Київський міжнародний кінофестиваль «Молодість», що святкує свій 50-річний ювілей 2021-го, радий оголосити про старт прийому заявок до участі у серіальному пітчингу в рамках кінофестивалю, що відбудеться з 29 травня по 6 червня. Переможець отримає призовий фонд розміром $25 000 у вигляді фінансового та технічного ресурсу на створення тизеру й медійну підтримку і промо проєкту. Ексклюзивна презентація продукту відбудеться на провідних українських медіасервісах: партнерській платформі 1+1 media«Київстар ТБ» та MEGOGO.

Проєкт серіального пітчингу вперше відбудеться на платформі кінофестивалю «Молодість», і його основною метою стане не лише популяризація та розвиток українського серіального продукту, але й актуалізація сучасних наративів та підвищення концентрації вітчизняного креативного контенту. Сьогодні формат серіалів є одним з ключових стимулів для зростання аудіовізуального ринку. Реалізація проєкту серіального пітчингу є черговим кроком у розвитку кінофестивалю «Молодість» як провідного індустріального майданчика країни, що має виступати дороговказом якісних змін у національній кіноіндустрії.

Прийом заявок здійснюється до 6 травня, до участі допускаються лише українські проєкти. Роботи оцінюватиме професійне журі, до складу якого входитимуть: Олена Єремєєва, головна продюсерка фільмів і серіалів на «1+1», та Марія Панченко, програмна директорка MEGOGO.

У фіналі конкурсу, що відбудеться 2 червня у Kooperativ HUB, 10 учасників зможуть презентувати свої ідеї наживо. Умови участі, деталі призового фонду та регламент знаходяться за посиланням – molodist.com.

 

Search