Новини

Фінал «Голосу країни-11»: як глядачі обиратимуть переможця

Уже в неділю, 25 квітня, о 21:00 на телеканалі «1+1» відбудеться грандіозний фінал вокального шоу «Голос країни», де глядачі оберуть переможця шляхом голосування. Про це інформує пресреліз мовника.

На даний момент у командах тренерів залишилося по одному учаснику: зірка інтернету Тьома Паучек в команді MONATIK, «вокаліст-душа» Сергій Лазановський посів місце суперфіналіста в команді DOROFEEVA, хлопець з унікальним жіночим голосом Сергій Нейчев побореться за перемогу в команді Олега Винника, а зірка Рівного Юлія Тимочко в команді Тіни Кароль.

Читайте також: Імена 4 суперфіналістів «Голосу країни - 11»

Відкриє суперфінал спільна пісня учасників, які виконають легендарну композицію Тараса Петриненка «Україна».

Фінал відбудеться в 3 етапи, в кожному з яких шоу залишатиме один учасник. У 1-му етапі учасники виконуватимуть нові пісні, які вони до цього ще не співали. За підсумком виступу сцену «Голосу країни» покине один учасник і боротимуться за перемогу вже 3 вокаліста. Далі на глядачів чекає виконання пісні спільно з тренером. За результатами глядацького голосування шоу також покине один учасник, і в заключний етап пройдуть 2 співака. Завершальним етапом суперфіналу стане виконання пісні, яку учасники співали на «сліпих прослуховуваннях».

Кожен глядач зможе відправити тільки 1 смс, зробити 1 дзвінок або віддати «суперголос» в додатку «1+1 video», який дорівнює 7 звичайним смс.

Третій прямий ефір відбудеться без глядачів і з дотриманням всіх карантинних норм.

Нагадаємо, переможець 11-го сезону «Голосу країни» отримає квартиру в одному з київських житлових кварталів і виступить на музичному фестивалі ATLAS WEEKEND.

Дивіться фінал «Голосу країни» 25 квітня о 21:00 на каналі «1+1».

Search