Новини

FILM.UA та 1+1 media працюють над першим власним серіалом для OTT-платформи

Проєкт, створений за мотивами кінофраншизи «Скажене весілля», стане можливим завдяки стратегічному партнерству FILM.UA Group, медіагрупи 1+1 media та Київстар ТБ. «Скажені сусіди» стануть першим оригінальним серіалом платформи. Про це йдеться в пресрелізи компанії.

Серіал «Скажені сусіди» складатиметься з 24 епізодів тривалістю по 25 хвилин кожен. Як і раніше у кіновсесвіті «Скаженого весілля», на глядачів чекатимуть вже знайомі персонажі та нові герої франшизи. Історія Василя Середюка та його сім’ї буде присвячена «мирному часу»: не в екстремальних умовах нескінченних весіль, а звичайного повсякденного життя. Проте, навряд чи це життя можна назвати спокійним: «Всіх людей створив Бог, і тільки сусідів – диявол!», – промовистий слоган проєкту говорить сам за себе і обіцяє, що буде весело. Можливо, й не самому Середюку і його численним родичам і знайомим, але глядачам – точно.

Як зазначають автори проєкту, у глядацькій зацікавленості майбутнім серіалом немає сумнівів, адже кінотрилогію, що стала його основою, можна з повним правом назвати найуспішнішим українським кінопроєктом останніх років.

Читайте також: Star Media приступила до зйомок міжнародного проекту «Мовчання». Прем'єра відбудеться на Oll.TV

«Наразі спостерігається висока зацікавленість вітчизняним оригінальним контентом, про що свідчать результати показів «Скаженого весілля», третю частину якого, до речі, можна ексклюзивно переглянути на нашій платформі. І дуже тішить, що такий запит надходить саме від глядачів. Створення першого Original серіалу для Київстар ТБ і в принципі крок назустріч виготовленню власного якісного контенту – це те, про що ми давно мріяли, і про що, без перебільшень, мріють мільйони українців. Вірю в успіх проєкту і впевнений, що це нова важлива віха у розвитку Київстар ТБ», – прокоментував Павло Рибак, керівник проєкту Київстар ТБ з боку 1+1 media. 

Отже, «Скажені сусіди» – це перший Original серіал для Київстар ТБ і перший серіал за мотивами найуспішнішої та «найскаженішої» української кінофраншизи. 

Search