Новини

З 10 травня на MEGOGO відбудеться показ Кубку України із кіберспорту

Від сьогодні, 10 травня, на медіасервісі MEGOGO проходитиме пряма трансляція плей-офф Legion Кубку України 2021 – чемпіонату з кіберспорту під егідою UPEA (Української Професійної Кіберспортивної Асоціації). Перегляд безкоштовний. 

Трансляцію турніру проводитиме команда медіасервісу MEGOGO разом із Maincast та UPEA. 

Чемпіонат проходитиме одразу у двох дисциплінах: із 10 до 20 травня – CS:GO, а із 21 по 29 травня – Dota 2.

У змаганнях з кожної гри беруть участь найкращі команди України, які пройшли декілька відбіркових етапів. Загальний призовий фонд – 560 тисяч грн.

Всі матчі плей-офф Legion Кубку України 2021 висвітлюватимуться повністю українською мовою. Коментаторами події стануть таланти студії Maincast: Микола fen1x Бабійчук, Олександр Ded1ce Коваленко, Антон Yushhin Юшин, Дмитро Droog Чумаченко, Єгор Belony Довгий, Олексій bafik Бафадаров, Петро Smiley Банах.

Подія доступна до безкоштовного перегляду у розділі «Спорт». Передплатники MEGOGO також зможуть побачити трансляцію на інтерактивних каналах Кіберспорт 1 та Кіберспорт 2.

Детальніше щодо розкладу змагань можна дізнатись на MEGOGO у розділі «Спорт».

Нагадаємо, кіберспорт на MEGOGO доступний із будь-якого пристрою, що підтримує медіасервіс: Smart TV, смартфони на базі iOS та Android, планшети, комп’ютери, ігрові консолі та інше.

Search