Новини

KYIV. LIVE представив нове промо про Київ (ВІДЕО)

18 травня в ефірі телеканалу KYIV. LIVE стартував промо-ролик про Київ та його мешканців. Про це повідомляє пресслужба каналу.

Ідея проморолика належить керівнику ТБ-напрямку KYIV. LIVE Дарії Качковській. Концепція ролика - про те, що місто дарує нам емоції кожен день, так само, як телеканал KYIV. LIVE - своєму глядачеві.

"Це історія про різноплановість і унікальність Києва та його жителів, - говорить режисер відео Влад Лапоногов.- Я написав сценарій, в якому постарався сказати все про місто за півтори хвилини. Відеоряд супроводжує кавер-версія хіта групи Opus "Live is life", що прямо в ціль і співзвучно назві телеканалу".

Героями ролика стали тридцять киян, які зображені на найвідоміших міських локаціях. Кожен з них уособлює жителів міста - хтось поспішає на роботу, стоїть у пробці, хтось танцює або потрапляє під дощ, може спробувати місто на смак, дивуватися або закохатися . Це емоції і настрій міста в різних проявах.

Над роликом працювали як над повноцінним документальним фільмом.

"Ми використовували професійну кіноапаратуру, коптери та екшн-камеру, - розповів Влад Лапоногов. - Її кріпили на вудку і закидали в воду, встановлювали на колесо велосипеда для зйомки кадрів, де велосипедист їздить містом - в результаті не обійшлося без ексцесів. Камеру розбили, але кадри були того варті".

Команда  KYIV. LIVE готує спецефір до дня Києва. В цей день з самого ранку в ефірі телеканалу - багато цікавих гостей, сюрпризів та подарунків, і все це  - прямо просто неба, у серці Києва.

Святковий ефір на KYIV. LIVE 30 травня з 09:00. 

Search