Новини

Роумінг Київстар: безлім на популярні додатки та голосові дзвінки в месенджерах

Для всіх своїх абонентів Київстар зробив 10 додатків безлімітними у роумінгу, тобто доступними без тарифікації мобільного інтернету. Безлім діятиме також і для голосових дзвінків у популярних месенджерах. Про це інформує пресреліз компанії Київстар.

«Незважаючи на закриті кордони у багатьох країнах, українці продовжують подорожувати та користуватися роумінгом. Щоб дати їм більше можливостей для спілкування, ми робимо корисні додатки безлімітними. Без списання мегабайтів тепер можна не лише писати, але й дзвонити в менеджерах, користуватися картами онлайн  та іншими популярними сервісами. Ми робимо це, щоб наші абоненти були завжди на звязку зі своїми близькими навіть за кордоном» – розповів Павло Даніман, директор з маркетингу Київстар.

Без списання мегабайтів можна користуватися 4 популярними месенджерами: Viber, Facebook Messenger, Telegram та WhatsApp. Також серед цих додатків онлайн-карти Google Maps та Maps для IOS, туристичні додатки Booking, AirBnB, Skyscanner та Tickets.ua. Завдяки чому абоненти Київстар зможуть заощаджувати додаткові обсяги інтернет-трафіку та, відповідно, свої кошти.  

Безлім діятиме для всіх абонентів Київстар незалежно від форми обслуговування. Він працюватиме одразу у 135 країнах світу. Все, що для цього треба, – мати підключений пакет мегабайтів або користуватися послугою «Ідеальний роумінг».

Нагадаємо також, що завдяки вигідним тарифам «Ідеального роумінгу» абоненти можуть заощаджувати при поїздці за кордон ще більше. Вони можуть користуватися мобільним інтернетом від 0,1 грн за мегабайт, а телефонувати від 1 грн за хвилину розмови.  Для цього необхідно лише відправити безкоштовний USSD-запит *505#, після чого абонент отримає індивідуальну пропозицію та інструкцію для підключення.

Search