Новини

Київстар інформуватиме про пункти вакцинації від Covid-19

Національний телекомоператор та компанія «Хелсі ЮА» підписали Меморандум про співпрацю, в рамках якого планують розвивати інноваційні напрямки у сфері цифрових медичних сервісів, а також інформувати населення щодо можливості запису в пункти вакцинації від Сovid-19 у різних містах України.

Helsi - це сучасна електронна медична система, створена для пацієнтів, лікарів, державних та приватних медичних закладів. Наразі вона об’єднує понад 49 000 лікарів, 24 млн пацієнтів і  1300 клінік у різних містах України. З мобільним додатком Helsi жителі України можуть замовляти медичні послуги в різних спеціалістів, записуватись на очні та дистанційні консультації у державних та приватних медичних закладах, отримувати інструкції з прийому ліків тощо.

Завдяки мобільному оператору Київстар цифрові медичні послуги, що надаються у рамках електронної системи Helsi, стануть більш доступними для населення. Так, оператор не списуватиме з рахунків абонентів пакетні мегабайти при завантаженні і користування мобільним додатком та сайтом Helsi.

Важливим напрямком співпраці мобільного оператора і Хелсі ЮА є інформування населення щодо можливості запису в пункти вакцинації від Сovid-19 у різних містах України. SMS інформування розпочнеться вже найближчими днями. Абонентам потрібно лише перейти за посиланням в SMS і обрати зручне місце і доступний час для отримання безкоштовного щеплення. Інформація про те, де абоненти можуть зробити щеплення, також буде вказана на ресурсах Helsi.

У подальшому обидві компанії планують розвивати багато інших проєктів медичного напрямку, про які буде повідомлено додатково.

Мобільний додаток Helsi доступний для завантаження на Play Market та App Store https://apple.co/2JgAcjU.

 

Search