Новини

Київстар запустив віддалений перехід на контракт

Абоненти передплати Київстар зможуть перейти на контрактну форму обслуговування віддалено – просто зателефонувавши в довідковий центр оператора за номером 466.

Для цього достатньо назвати свої прізвище, ім’я та дату народження оператору довідкового центру для їх внесення в договір, а потім обрати тарифний план. Далі,  протягом 30 днів, абоненти зможуть відвідати будь-який фірмовий магазин Київстар з паспортом та ІПН, щоб завершити підписання договору. Весь цей час вони зможуть користуватися основними послугами у своєму новому тарифі.

Спростити підключення контрактних тарифів вдалося завдяки оновленням IT-систем оператора на сучасне рішення від Ericsson. Серед переваг контрактної форми обслуговування, за яку її обирають клієнти:  вигідний пакет послуг з безлімітним мобільним інтернетом на календарний місяць; можливість користуватися всіма послугами у цьому місяці, а сплачувати у наступному.

Контрактні абоненти можуть мати на одному рахунку декілька номерів, що вигідно для оплати та управляння послугами всієї родини.  І, звісно, в них вищий рівень захисту  номеру та SIM-карти, адже всі операції з ними може здійснювати лише ідентифікований власник. Це особливо актуально, якщо до номера прив’язані онлайн-банкінг, профілі в соціальних мережах тощо.

Нагадаємо також, що у Київстар більше 520 фірмових магазинів по всій Україні, де клієнти можуть завершити перехід на контракт, обрати інший вигідний тарифний план,  розв'язувати сервісні питання або придбати сучасний 4G-смартфон й інші гаджети.

Search