Новини

З яких країн їдуть в Україну: аналітика Vodafone

Vodafone проаналізував статистику користування послугами гостьового роумінгу у мережі Vodafone в Україні. Так, найбільше відвідувачів до України в липні 2021 року приїжджало з Польщі та РФ, що пояснюється географічною близькістю. До ТОП-5 також увійшли Нідерланди, Чехія та Естонія.

Найбільш охочими до розмов виявились туристи з Великої Британії й Туреччини. Разом із відвідувачами з Польщі, Чехії та РФ вони генерують найбільше розмов серед туристів з-за кордону.

Серед іноземних користувачів мережі Vodafone, лідера за швидкістю мобільного інтернету в Україні, найбільш активними дата-користувачами виявились гості з США та Ізраїлю.

Аналітики Vodafone відзначають стабільність туристичних потоків з названих країн – за останній рік ТОП-5 практично не змінились. Варто відзначити тренд зростання кількості гостей із Саудівської Аравії. Громадяни з цієї країни поки не потрапили до ТОП-5 за чисельністю в Україні, разом з цим, їхня кількість збільшилась учетверо у порівнянні з минулим літом.

Vodafone Україна — лідер за швидкістю мобільного інтернету в Україні. Такими є результати незалежного дослідження Ookla за ІІ півріччя 2020 року.

 

Search