Новини

Запускається новий регіональний телеканал «Типовий Київ»

«Типовий Київ»  — новий регіональний телеканал, що входить до складу медіа-холдингу Live Network. Типовий Київ стане інформаційним телеканалом, який мовить на ліцензії ТОВ “ТРК Купол”. Головним редактором телеканалу стане Світлана Криворучко, яка має понад двадцятирічний досвід роботи на телебаченні та протягом останніх років очолювала телевізійний напрямок на телеканалі Київ.

Запускається новий регіональний телеканал «Типовий Київ»

"Телеканал LIVE за останнє півріччя увійшов до кабельних операторів, відтак став ще доступнішим для українців, бо має телеглядачів майже у всіх містах України. Проте попит на нішеві телеканали – медіа-тенденція останніх років. Саме тому «Типовий Київ» буде виключно інформаційним телеканалом регіонального мовлення, ядром цільової аудиторії якого стануть чоловіки. Зараз ми активно працюємо над програмною сіткою, формуємо команду телеканалу та незабаром повідомимо про дату першого ефіру” – зазначили представники Інституту когнітивного моделювання, який здійснює консультаційний супровід телеканалів холдингу. 

Нагадаємо, телеканал LIVE розпочав мовлення 9 серпня 2020 року в аналоговому та цифровому ефірі Т2 в Києві та області. ODESA. LIVE – 2 вересня 2020 року цифровому ефірі в Одесі та області та в мережах кабельних операторів замість телеканалу GTV.

Search