Новини

Понад 372 млн людей переглянули ігри в Європі на Discovery

Discovery продовжує розширювати доступ до контенту через безкоштовний і платний ефіри, завдяки онлайн цифровому формату під час Олімпійських ігор. Глядачі отримали можливість наблизитися до кожного моменту Олімпійських ігор. Токіо 2020 сприяв рекордному зростанню аудиторії - майже втричі більше людей здійснили платну підписку відносно зимових Олімпійських ігор 2018 року.

Понад 372 мільйони людей переглянули Ігри у Європі, це на 10% більше, ніж зимові Олімпійські ігри в Пхенчхані 2018. Понад 175 мільйонів переглянули ефір програм Discovery, що у 13 разів більше порівняно з 2018 роком. Ще майже 200 мільйонів глядачів долучились до ефіру через мовників-партнерів, з якими Discovery уклала договори про субліцензію, включаючи 45 національних мовників, які безоплатно транслювалися по всій Європі.

Це перша повністю потокова Олімпіада, 1,3 мільярда хвилин контенту з Олімпіади було використано на цифрових платформах Discovery для сервісів підписки Discovery+ та Eurosport. Це в 21 разів більше стрімінгового часу у порівнянні з Іграми 2018 року. В середньому глядачі витрачали на 60% більше хвилин на перегляд. Перші літні Олімпійські ігри Discovery підкреслюють незмінний інтерес у Європі до найбільшої події світу, а також сильне бажання глядачів отримати свій власний досвід, обирати, що саме дивитися з кожної спортивної події, виступи національних спортсменів або ж спортивні історії.

Жан-Бріак Перретт, президент та виконавчий директор Discovery: «З початку нашого партнерства з Міжнародним олімпійським комітетом у 2015 році Discovery прагне розширити аудиторію Олімпіади в Європі та залучити до Ігор нових глядачів. Незважаючи на значні виклики, спричинені пандемією, зараз ми досягли цієї мети. Разом з більш ніж 45 партнерами з субліцензії, яких залучила компанія Discovery. Я особливо хочу подякувати нашій блискучій команді, яка невтомно працювала в безпрецедентних умовах, а також з нашим партнерам, які так успішно представили ці Ігри нашій аудиторії по всій Європі».

Ендрю Георгіу, президент відділу Спорт Discovery, сказав: «Токіо-2020 була справді унікальною Олімпіадою, і для Discovery це було привілеєм донести ці Ігри до людей по всій Європі, в тому числі і на цифрових платформах. Неперевершений досвід Discovery у висвітленні спортивних подій, як на ігровому полі, так і поза ним, розважав і радував публіку на всіх платформах. Ми вже розпочали планувати Пекін-2022, до якого залишилося менше пів року».

Eurosport.com та її численні версії на локальних ринках протягом Ігор переглянули рекордні за кількістю щоденні аудиторії протягом Ігор. Більше 47 мільйонів унікальних відвідувачів стежили за олімпійськими репортажами Eurosport протягом 17 днів Олімпіади, це удвічі порівняно з попередніми зимовими Олімпійськими іграми.

Discovery представив Олімпійські ігри в Токіо 2020 на 50 ринках Європи, через 11 національних продакшенів на 19 мовах. В очікуванні зимових Олімпійських ігор у Пекіні 2022 року та Олімпійські ігри в Парижі 2024 року,  Discovery+ і Eurosport запропонують глядачам кожен момент Олімпіади.

Search