Новини

UA: ПЕРШИЙ та UA: КРИМ транслюватимуть Міжнародний саміт «Кримська платформа»

У понеділок, 23 серпня, суспільні телеканали UA: ПЕРШИЙ та UA: КРИМ транслюватимуть перший Міжнародний саміт «Кримська платформа», який відбудеться у Києві. Це перша масштабна подія в Україні за участю близько 30 країн, де обговорюватимуть шляхи деокупації Криму на міжнародному рівні.

Спецефір «Суспільної студії» на цих телеканалах, а також на ютуб-сторінці UA: ПЕРШИЙ розпочнеться об 11:20 й триватиме до 16:30. До ведучих Інни Неродик і Романа Сухана під час ефіру долучатимуться гості для обговорення важливих тем стосовно Криму. У виставковому центрі «Парковий», де проходитиме подія, працюватимуть Ігор Шавро та Георгій Спасокукоцький.

Трансляція саміту відбуватиметься ще на фейсбук-сторінці UA: КРИМ з 11:20 до 19:55 без коментарів ведучих та експертів.

З 16:30 до 19:55 телеканал UA: КРИМ продовжить висвітлення саміту «Кримська платформа». У студії працюватимуть ведучі Муслім Умєров та Олеся Вакуленко,  до яких упродовж ефіру долучатимуться гості. Також трансляція відбуватиметься на ютуб-сторінці UA: КРИМ.

Одразу по завершенні саміту у програмі «Тема дня» на телеканалі UA: КРИМ ведуча Лариса Волошина підіб’є підсумки першого міжнародного саміту «Кримська платформа».

«Кримська платформа» — це дипломатична ініціатива України для привернення уваги міжнародної спільноти до кримського питання. Головна мета платформи — залучитися підтримкою міжнародних організацій у процесі деокупації Криму. Очікується, що у саміті братимуть участь глави іноземних держав, урядів, очільники парламентів та міжнародних організацій, а також представники громадянського суспільства.

Нагадаємо, 23 серпня о 21:35 на суспільному телеканалі UA: ПЕРШИЙ стартує новий сезон суспільно-політичного токшоу «Зворотний відлік». Ефір присвятять саміту «Кримська платформа», планам щодо привернення уваги міжнародної спільноти до теми окупації Криму Росією та стратегії повернення півострова Україні.

 

Search