Новини

Star Media запускає власний онлайн-кінотеатр LAVA

Star Media запускає власний онлайн-кінотеатр LAVA у партнерстві з OTTera.

Компанія Star Media підписала договір про співпрацю з американським лідером у розробці та адаптації новітніх передових технологій – компанією OTTera. Партнерство передбачає розширення можливостей перегляду контенту Star Media для аудиторії по всьому світу шляхом запуску власного онлайн-кінотеатру LAVA для Smart TV, мобільних телефонів і планшетів.

На першому етапі в онлайн-кінотеатрі буде розміщено найпопулярніший контент компанії з розширенням до всієї бібліотеки, яка налічує понад 7,5 тис. год. готового контенту. Зокрема, користувачі зможуть знайти популярний серіал «Анна детектив», а також трилери «Зломовчання» та «Принцип насолоди», виробництвом яких Star Media займалась у співпраці з іноземними партнерами. 

Більшість проєктів будуть доступні як у дубляжі, так і з субтитрами на 6-8 мовах, включаючи англійську, іспанську, французьку, португальську та інші. На другому етапі компанія запропонує співробітництво всім своїм партнерам, контент яких вже успішно агрегується в мультиканальній мережі компанії на YouTube і захищений від піратів сервісом ContentScan, який працює з використанням штучного інтелекту.

LAVA працюватиме за змішаною моделлю. Контент буде представлено у відкритому доступі за рекламною моделлю та за підпискою, яка передбачає доступ до всіх проектів, представлених на платформі, з переглядом без реклами.  

Влад Ряшин, президент ГК Star Media:

 «Запускаючи власний онлайн-кінотеатр LAVA, ми не збираємося конкурувати з глобальними платформами і місцевими онлайн-кінотеатрами, які давно присутні на ринку. Навпаки, ми плануємо співпрацювати. В найближчому майбутньому з'являться проекти, створені спеціально для LAVA, включаючи ті, що ми плануємо зробити в копродукції з іншими партнерами. До речі, LAVA – одне з небагатьох слів, яке на більшості мов має однакове значення».

Стівен Ходж, голова і co-CEO OTTera:

 «Star Media активно зміцнює свою присутність на міжнародному ринку, співпрацюючи з багатьма відомими іноземними компаніями. Ми раді співпрацювати з такою амбітною компанією. Разом ми будемо працювати над привертанням уваги до їх багатомовному контенту з боку нової аудиторії по всьому світу завдяки універсальному та простому додатку, доступному в будь-якій точці світу. З огляду на успіх наших партнерів в сфері платних каналів, просування контенту на YouTube і Amazon Prime Video, ми впевнені, що Star Media зможе стати потужним гравцем в індустрії ОТТ».

Сервіс дозволить переглядати фільми і серіали на будь-яких доступних пристроях. Для охоплення більшої кількості споживачів, контент буде представлено на декількох мовах, з субтитрами або озвученням. І все це в одному додатку – LAVA.

Новий онлайн-кінотеатр LAVA буде доступний для користувачів з осені 2021 року.

Про Star Media

Star Media – виробник, дистриб'ютор і правовласник серіального і кіноконтенту. Діяльність компанії спрямована на розвиток спільного виробництва з міжнародними партнерами та створення проектів, орієнтованих на широку аудиторію. Star Media успішно розвиває власне теле- та Інтернет-мовлення, співпрацює з провідними телеканалами і онлайн-кінотеатрами. Будучи найбільшим агрегатором на території СНД, компанія широко представлена ​​на YouTube. У грудні 2020 року компанія запустила сервіс ContentScan для боротьби з піратством. В 2021 запущено виробництво AR-контенту. 

Про OTTera

Компанія OTTera надає послугу «white label», яка дозволяє швидко запускати якісні та доступні стримінгові сервіси. Розташована в місті Лос-Анджелес, компанія OTTera управляє більш ніж 55 сервісами OTT і 80 каналами з аудиторією понад 100 мільйонів користувачів по всьому світу. Послуга OTTera «white label» пропонує компаніям новітні технології OTT з широкими можливостями виходу на ринок. Протягом більш ніж 10 років OTTera підтримує міцні партнерські стосунки з найбільшими світовими вендорами, включаючи Samsung, Vizio, Sony і Hisense.

Послуга OTTera «white label» – це повністю налаштовуємий масштабований сервіс OTT з можливістю поширення на всіх основних платформах, включаючи iOS, tvOS, Android, AndroidTV, Roku, HTML5, Chromecast і Web. OTTera здійснює дистрибуцію через сервіси традиційних кабельних і супутникових операторів, а також через онлайн-сервіси платного ТБ (Samsung, LG, Sling, Xumo, Pluto і т.д.). Компанія OTTera надає можливості монетизації, включаючи підписку (SVOD, TVOD), рекламну монетизацію через власний сервіс AdNet +.

 

 

 

 

Search