Новини

Setanta Sports продовжить права на Прем’єр-лігу в Україні

Setanta Sports домовилась із Прем’єр-лігою про ексклюзивне трирічне продовження прав на трансляцію у сезонах з 2022/23 по 2024/25 роки. Угода між Setanta Sports та Прем’єр-лігою продовжує їх поточне партнерство та ще більше зміцнить позиції Setanta Sports як провідного мовника міжнародного спорту на українському ринку. Про це йдеться в пресрелізі компанії.

Нова угода передбачає значне збільшення кількості матчів Прем'єр-ліги, доступних для трансляції у прямому ефірі. Починаючи з сезону 2022/23 вболівальники Прем’єр-ліги зможуть переглянути усі 380 матчів на лінійних телеканалах і цифрових платформах Setanta Sports.

З моменту запуску в Україні в 2019 році, Setanta Sports послідовно додавала ключові турніри на своїх двох телеканалах і зібрала вражаючий набір спортивного контенту. Крім Прем’єр-ліги, Setanta Sports є ексклюзивним транслятором Бундесліги, Чемпіонату Бельгії, Шотландського Прем’єршипу, Кубка Англії, Кубка Англійської футбольної ліги, Чемпіоншипу Англійської футбольної ліги, Формули 1, жіночого тенісу WTA, чоловічого тенісу ATP, Вімблдону, UFC, НБА, НХЛ, баскетбольної Євроліги, гонок Формули Є та NASCAR і гольф-турнірів Європейський тур та Мастерс.

Дуайер МакКолі, генеральний директор Setanta Sports, зазначив: “Ми раді і надалі залишатися єдиним місцем в Україні, де можна буде дивитися Прем’єр-лігу до кінця поточного сезону та протягом наступних трьох сезонів, до сезону 2024/25 років. Прем’єр-ліга завжди мала значну кількість прихильників по всій Україні, а останнім часом двоє українських футболістів, Зінченко і Ярмоленко, регулярно виступали за Манчестер Сіті та Вест Гем відповідно. Ми з нетерпінням чекаємо продовження показу цього неймовірного продукту з якісним українським коментарем у найближчих сезонах”.

Пол Молнар, директор з медіа Прем’єр-ліги: "Прем'єр-ліга із задоволенням закріплює довгострокове партнерство з Setanta Sports, оголошуючи про угоду в Україні на найближчі три сезони. Setanta Sports забезпечує якісне висвітлення Прем'єр-ліги, і вболівальники в Україні можуть з нетерпінням чекати на ще більшу кількість матчів у прямому ефірі, ніж раніше, з коментуванням українською мовою”.

 

Search