Новини

MEGOGO запускає святкове шоу з українськими зірками

Напередодні зимових свят медіасервіс MEGOGO готує власне музично-розважальне шоу «Новорічний переполох у готелі» за участю українських зірок. Яскраві перевтілення артистів, море гумору, круті колаборації та головні хіти 2021 року — усе це побачать глядачі нового проєкту. Прем’єра шоу відбудеться 25 грудня, о 20:00, на каналі MEGOGO LIVE.

Гостями святкового шоу стануть Alina Pash, DANTES, DOROFEEVA, Constantine, Jerry Heil, Wellboy, Анна Трінчер, Ваня Люленов, Даша Астаф'єва, Женя Галич, Саша Чемеров, Христина Соловій та ЮЮ.

Виробництвом проєкту займається команда каналу MEGOGO LIVE. 

За сюжетом події відбуваються у новорічну ніч в готелі, куди несподівано з'їжджаються популярні артисти. Саме у цьому місці розпочинаються їхні шалені пригоди — Wellboy і Женя Галич у ролі консьєржів зустрічають щойно прибувших гостей, поки у своєму номері Аліна Паш проводить магічні ритуали, а Jerry Heil і Анна Трінчер танцюють в образі покоївок.

У рамках шоу «Новорічний переполох у готелі» MEGOGO приготував для своїх глядачів чимало музичних сюрпризів та яскравих колаб. Чи заспіває Дантес дуетом з Надею Дорофеєвою? Як по-новому звучатиме зимовий хіт Ірини Білик? Чим здивує Даша Астаф'єва та що цікавого приготували виконавець хіта «Гуси» і головна закарпатка України Аліна Паш?  

Повтор шоу «Новорічний переполох у готелі» запланований на 31 грудня у межах святкової програми каналу MEGOGO LIVE. Додамо, що одразу після прем’єри, 25 грудня, проєкт також буде доступний для безкоштовного перегляду у розділі «Шоу» на MEGOGO.

 

 

Search