Новини

Анастасія Приходько розповіла, що поставить на новорічний стіл

Відома українська співачка Анастасія Приходько запалить у святковому концерті «Музична платформа», який вийде вже сьогодні о 00:00 на каналі «Україна». За лаштунками музичного шоу зірка розповіла, як готується на свят і чому для неї важливо все зробити власноруч.

Зірка гіпершоу «МАСКА» на каналі «Україна» Анастасія Приходько зізнається: Новий рік – для неї особливе свято, тому незважаючи ні на що, зустріне його вдома у колі найрідніших. Ба більше, новорічний стіл Анастасія готує сама, не жалкуючи ні часу, ні ресурсів.

«Я завжди готую сама! Не треба мені ресторанної їжі! Це тепло, яке ми передаємо своїми руками, коли готуємось – дуже важливе! Новий рік – дійсно особливе свято, і не даремно кажуть: як зустрінеш, так і проведеш. У мене має бути ідеальна чистота і смачна їжа!» – поділилась Анастасія Приходько за лаштунками концерту «Музична платформа».

Крім того, співачка розповіла, що обов’язково має прикрашати її новорічний стіл.

«Олів’є, холодець, запечене м’ясо, бутерброди з ікрою і також зі шпротами, мандарини і шампанське! Всі класичні страви будуть на нашому столі! Щоправда, суші я все-таки замовлю – це для чоловіка» – прокоментувала артистка.

У концерті-нагородженні «Музична платформа» також запалять: Оля Полякова, VERKA SERDUCHKA, MONATIK, LOBODA, DZIDZIO, Alekseev, Олександр Пономарьов, Артем Пивоваров, Наталія Могилевська, Павло Зібров, Ірина Білик, Сергій Мироненко, SLAVA KAMINSKA, GROSU, Gena VITER, Сергій Бабкін, Анна Трінчер, гурти «БEZ ОБМЕЖЕНЬ», «Антитіла», «KAZKA», «KADNAY» та багато інших.

Search