Новини

MEGOGO розширює бібліотеку безкоштовного аудіоконтенту

Медіасервіс MEGOGO додав до своєї бібліотеки значну кількість аудіоновинок, усі доступні безкоштовно. Здебільшого це дитяча література, сучасна проза, поезія та нон-фікшн. 

Серед новинок – 20 ексклюзивних аудіокнижок власного виробництва. Наразі в безкоштовному доступі понад 2000 аудіоказок та 100 аудіокнижок. Ліцензійні українські аудіокнижки від видавництв #книголав, MERIDIAN CZERNOWITZ, ІРІО, Видавництво Старого Лева, Видавництво Анетти Антоненко, Diskursus та інших правовласників можна послухати з будь-якої країни світу, крім росії.

Ексклюзивними аудіоновинками стали поетичні збірки в авторській озвучці Сергія Жадана «Псалом авіації», Катерини Калитко «Орден мовчальниць» і «Ніхто нас тут не знає і ми – нікого», Юрія Іздрика «NAKED ONE» та «Після прози», Ірини Цілик «Глибина різкості», Тані Малярчук «За такі гріхи бог ще подякує». Безкоштовними стали й прозові тексти сучасних українських письменників: видання Тараса Прохаська «Так, але», «Одної і тої самої» і «Бо є так», Андрія Любки «МУР», «У пошуках варварів» та «Спати з жінками», Володимира Рафєєнка «Мондегрін»,  Артема Чеха «Район Д» та інші начитані авторами. 

Перелік безкоштовної дитячої аудіолітератури поповнили такі видання: «Велетунські казки» Галини Буділової та «Сніговий тепл» Катерини Бабкіної, а також біографії відомих українців для дітей (серед яких історії про таких відомих діячів: Ігоря Сікорського, Валерія Лобановського, Кузьму Скрябіна, Леоніда Каденюка, Любомира Гузара, Роксолану), «Сила дівчат» про відомих українок від авторів Катерини Бабкіної і Марка Лівіна. 

Відтепер у вільному доступі й бестселери медіасервісу: «Я, Ніна» Яніни Соколової та Ольги Купріян, «Шлях становлення української ідентичності» Ярослава Грицака та Олександра Комарова, «50 експрес-уроків української мови для дітей» Олександра Авраменка, книжки від доктора Комаровського, «Hunt, Doctor Hunt» Гаськи Шиян, «Дім у Бейтінґ Голлов» Василя Махно, «Як виходити заміж стільки разів, скільки захочете» та екслюзивний аудіосеріал «Вісім» Ірени Карпи, «Безодня» та «Можливо, завтра» Марисі Нікітюк та інші.  

«Багато українців через війну змушені тимчасово покинути свої домівки. Але ми як і до війни впевнені, що дім — там де ви та MEGOGO, тому продовжуємо робити якісний український контент доступним для користувачів у будь-якому місці. Окрім того, ми як медіасервіс з найбільшим каталогом україномовного контенту, хочемо, щоби користувачі, які змушені тимчасово переїхати в іншу країну, не втрачали доступ до улюблених телеканалів, фільмів та аудіокнижок. На початку війни ми за погодженням з правовласниками відкрили безкоштовний доступ до аудіоказок і протягом усього часу вели перемовини для розширення доступу до каталогу. Середній час прослуховування безкоштовних книжок на користувача збільшився у 2,5 рази, а це значить — ми робимо потрібну річ і дуже хочемо, щоби кожна справа наближала нас до багатьох перемог і найважливішої перемоги», – коментує Катерина Котвіцька, менеджерка MEGOGO Audio. 

Зазначимо, на MEGOGO також безкоштовні аудіосеріали власного виробництва та понад 12 тисяч епізодів українських подкастів. За час війни на платформі з’явилося 25 нових подкастів.

Ознайомитись детальніше із переліком безкоштовного контенту можна за посиланням. Прослуховування можливе в розділі «Аудіо» в додатку MEGOGO для смартфонів та планшетів на базі iOS та Android, а також на Apple CarPlay та Android Auto.

 

Search