Новини

lifecell запускає акцію «Гігабайти без кордонів»

З 5 травня 2022 року абоненти lifecell можуть використовувати тарифні гігабайти, що входять у пакет послуг, не лише в Україні, а й перебуваючи за кордоном в 31 країні світу без додаткової плати.

Зручність пропозиції «Гігабайти без кордонів» у тому, що абоненту не потрібно замовляти додаткові ГБ в роумінгу, щоб користуватися швидкісним мобільним інтернетом за кордоном, адже тарифні гігабайти у пакеті послуг з 5 по 31 травня 2022 року прирівнюються до гігабайтів у роумінгу.

Акція діє в 31 країні світу, а саме на території: Австрії, Бельгії, Болгарії, Греції, Данії, Естонії, Ірландії, Іспанії, Італії, Кіпру, Латвії, Ліхтенштейну, Литви, Люксембургу, Македонії, Молдови, Нідерландів, Німеччини, Норвегії, Польщі, Румунії, Сербії, Словаччини, Словенії, Туреччини, Угорщини, Франції, Хорватії, Чехії, Швейцарії, Швеції.

Щоб використовувати гігабайти, що входять у пакет послуг, в роумінгу, абоненту достатньо у період проведення акції оплатити свій тариф або ж раніше перезамовити його за допомогою USSD-коду *700# або у додатку «Мій lifecell».

Акційними ГБ можна буде скористатися у роумінгу до 31 травня 2022 року включно. Зазначимо, що протягом дії акції учасник може використати не більше, ніж 50 ГБ інтернет-трафіку, наданого в межах пакету послуг згідно тарифного плану.

Додатково підключати акцію не потрібно, «Гігабайти без кордонів» без додаткової плати надаються індивідуальним та корпоративним абонентам lifecell автоматично при купівлі пакету послуг за тарифним планом. Перевірити залишок на рахунку можна з допомогою USSD-коду *121# або в застосунку «Мій lifecell».

Детальніші умови акції — за посиланням.

 ***

lifecell — український телекомунікаційний оператор, що надає послуги мобільного зв’язку та передачі даних на базі швидкісного інтернету. Компанія розвиває інноваційну екосистему телекомунікаційної галузі, втілюючи проєкти, спрямовані на розвиток «розумного міста», «розумного регіону», покращення безпеки громадян і розбудови мереж IoT (інтернету речей).

Діджитал-оператор lifecell пропонує зручні та вигідні тарифи та послуги для користувачів розумних пристроїв. До цифрового портфоліо компанії входять: багатофункціональний месенджер BiP, захищене хмарне сховище lifebox, мобільний платіжний сервіс, застосунки Журнали, TV+, lifecell music тощо. 

Станом на кінець 1 кв. 2022 року активна 3-місячна абонентська база lifecell склала 8,9 млн користувачів.  

lifecell належить Turkcell — найбільшому турецькому постачальнику конвергентних телекомунікаційних і технологічних послуг. Акції Turkcell котируються на Нью-Йоркській фондовій біржі (NYSE) та турецькій фондовій біржі Borsa Istanbul (BIST).

 

 

Search