Новини

lifecell запустив акцію «Мій lifecell – мій кешбек»

Діджитал-оператор нараховує бонуси за кожне перезамовлення пакету послуг та замовлення додаткових хвилин, ГБ і SMS, здійснене через застосунок «Мій lifecell».

В рамках акції «Мій lifecell – мій кешбек» за кожне перезамовлення пакету послуг за тарифом, а також за замовлення додаткових хвилин, ГБ і SMS, оформлене у мобільному застосунку «Мій lifecell», абонент отримує на свій бонусний рахунок кешбек у розмірі 20% від суми оплати.

Бонуси діють сім днів включно з дати отримання. Ними можна скористатися для оплати дзвінків, використання мобільного інтернету, відправки SMS та інших телекомунікаційних послуг згідно з умовами використання бонусного рахунку.

Взяти участь в акції «Мій lifecell – мій кешбек» можуть всі індивідуальні абоненти lifecell, які обслуговуються за передплатою та на підставі контракту. Бонуси також нараховуються абонентам, які замовляють додаткові послуги або перезамовляють тарифні пакети для своїх рідних і близьких за допомогою сервісу «Мобільна турбота» у застосунку. Вони отримують кешбек 20% за кожного абонента, якому перезамовили пакет або замовили послуги у застосунку «Мій lifecell».

Щоб перезамовити пакет послуг для себе у застосунку «Мій lifecell», необхідно відкрити розділ «Баланси» в «Профілі» та натиснути «Перезамовити». Щоб перезамовити пакет послуг для іншого абонента в «Профілі» потрібно зайти в розділ «Мобільна турбота».

Послуга перезамовлення пакету послуг за тарифним планом доступна в мережі lifecell вже протягом п’яти років. За цей період абоненти скористалися сервісом більше 8 млн. разів. Зростає і популярність «Мій lifecell» – щодня застосунок завантажують на мобільні пристрої понад 4 тис. разів.

Акція «Мій lifecell – мій кешбек» триватиме до кінця серпня 2022 року на всій території України, крім тимчасово окупованих та непідконтрольних територій.

Детальніше про акцію — за посиланням.

Search