Новини

Каннський кінофестиваль: на червоній доріжці чарівні жінки в жовто-блакитних сукнях

22 травня на червоній доріжці Каннського кінофестивалю з'явилася українка – засновниця "Оскара для блогерів" World Influencers and Bloggers Awards Марія Гражина Чаплін. Перед фотографами вона постала у блакитно-жовтій сукні, яку створила спеціального для цього заходу українська дизайнерка Оксана Караванська.

Приєдналася до Марії на червоному хіднику президентка World Influencers and Bloggers Association Ґрета Сапкайте, яка також обрала блакитно-жовтий лук. На ній була сукня у колір українського прапора від італійського бренду Avaro Figlio.

Нагадаємо, у Каннах відбулася церемонія нагородження найвідоміших блогерів світу World Influencers and Bloggers Awards (WIBA). Нагороди отримали: Євген Клопотенко – "Найкращий фудблогер" і Джамала - Cultural Influencer.

Отримав перемогу також зірка соцмереж - кіт Степан із Харкова. Він став найкращим Animal Influencer. На червоній доріжці чотирилапий красунчик з'явився у синьо-жовтому метелику від Оксани Караванської. Степан позував на руках володаря Гран-прі WIBA 2022, зіркового тіктокера Хабі Ламе.

Джерело: ТСН

Search