Новини

DZIDZIO підставили так само, як і Зіброва: подробиці великого скандалу

Раніше у соцмережах та ЗМІ почали обговорювати виступ Павла Зіброва та DZIDZIO на одному з весіль на заході України.

Як писали ЗМІ, засновник однієї з фірм із виготовлення ковбасних виробів у розпал війни в Україні влаштував пишну урочистість на честь весілля свого сина. У Мережі багато хто назвав це "бенкетом під час чуми". На святі були нібито помічені знамениті українські артисти – Павло Зібров та DZIDZIO.

Павло Зібров раніше публічно спростував цю інформацію, заявивши, що для нього неприпустимо виступати на заходах, поки у країні війна. Тепер своє добре ім'я захистив і DZIDZIO.

В моїй голові не вкладається, як хтось може дозволити собі гуляння під час війни, коли наші хлопці і дівчата захищають Україну ціною власного життя. Виявляється, було таке весілля, де замовили двійника, який, паразитуючи на моїй творчості, підставив мене і заставляє виправдовуватися в тому, чого я не робив. А деякі люди задля хайпу підхоплюють яскраві заголовки новин, навіть не перевіряючи інформацію. З 24 лютого не тільки я, а й кожен українець допомагає на своєму фронті для спільної перемоги, – написав артист на своїй сторінці у Facebook.

За словами артиста, від початку повномасштабного вторгнення Росії в Україну він виступає лише для військовослужбовців та поранених у шпиталях.

Джерело https://stars.segodnya.ua

Search