Новини

"МІНімум Клопотів": зручна онлайн-хімчистка MINK запрацювала у Києві

Онлайн-хімчистка MINK розпочала свою повноцінну роботу і готова до чистки, прання та ремонту одягу, взуття, сумок, різних аксесуарів, домашнього текстилю. MINK – це перший в Україні онлайн-сервіс хімчистки. Назва означає "МІНімум Клопотів", адже онлайн-хімчистка дозволяє не їздити в пункти прийому речей.

MINK є частиною Fozzy Group, проєкт почав роботу у тестовому форматі у грудні 2021 року для працівників групи. Хімчистка була повністю готова до запуску вже у лютому цього року, проте через початок повномасштабної війни, старт проєкту було відкладено. Віднедавна MINK запрацював і для всіх гостей у Києві. З передмістя Києва та інших міст можна надіслати речі “Новою Поштою”.

«Зазвичай люди йдуть у хімчистку лише в екстрених випадках, коли залишається остання надія врятувати річ. Тому ми не хотіли запускати ще одну офлайн хімчистку, куди гостеві доведеться їхати, везти речі, де їх будуть розвертати і доведеться почуватися ніяково через кожну пляму. Ми пішли іншим шляхом, щоб для гостя було мінімум клопотів та максимум турботи”, — розповідає керівниця проєкту Юля Крилова.

Замовити чистку можна на сайті MINK. Речі, що потребують прання або ремонту, забере кур'єр в обраний час, запакує їх в біленький мішечок, запломбує та просканує, а потім поверне їх у зручний час і місце. Оплатити можна готівкою або карткою після того, як речі приїдуть до гостей у найкращому вигляді.

Процес огляду речей відбувається у розподільчому центрі: які є плями, чи на місці гудзики та який ремонт чи чистка потрібні. Гість отримає всю необхідну інформацію — терміни й ціну у SMS та email. Після підтвердження замовлення, хімчистка почне догляд за речами. Якщо ж щось не підійшло, замовлення можна скасувати з безкоштовним поверненням речей. Загалом, кур’єри забирають і повертають речі безкоштовно.

У MINK приймають будь-який одяг – від пуховиків до купальників, від весільного вбрання до військової форми. Хімчистка використовує безпечні та екологічні засоби для продовження життя речам. Також MINK надає безкоштовні поради технолога. Достатньо написати у телеграм.

Search