Новини

"Чому не закидали яйцями?" Камалія висловилася щодо участі росіянки на «Міс Всесвіт 2022»

Співачка Камалія, яка сама брала участь у конкурсах краси, обурена, чому представницю з росії не усунули, не освистали та не закидали яйцями.

Минулого тижня у Новому Орлеані (США) проходив щорічний конкурс "Міс Всесвіт 2022". Україну цього року представляла 28-річна Вікторія Опанасенко, яка вразила суддів та публіку своїми ефектними виходами у неймовірно гарних костюмах із змістом, один із яких "Воїн світу".

Серед учасниць була й росіянка, вона спілкувалася з рештою учасниць і ні слова не сказала про війну. Звичайно ж, це не могло не обурити Камалію, яка сама брала участь у подібних конкурсах краси і 2008 року здобула титул «Міс світу».

"У мене дуже багато до всіх питань! Чому росію допустили до участі у всесвітньому конкурсі краси, «Міс Всесвіт-2023»?! Куди дивилися організатори та країна, що приймає? Куди дивилися учасниці конкурсу, невже їм було так приємно перебувати разом із представницею країни - терористки, сидіти з нею за одним столом, їздити в одному автобусі, ходити на різні заходи, танцювати та пити на вечірках, брати участь на фотосесіях та зйомках, репетирувати шоу, виступати на одній сцені, стояти поряд тощо?!"  - наголосила Камалія.

Читайте також: Представниця України на "Міс Всесвіт" потрапила під шквал критики

 

Джерело https://stars.clutch.net.ua

Search