Інфраструктура

Водії сплачуватимуть штрафи в застосунку «Київ Цифровий»

29 січня команда КП «ГІОЦ» запустить новий функціонал для водіїв у застосунку міських сервісів «Київ Цифровий». Тепер за номером автівки можна буде отримувати сповіщення про штрафи за порушення ПДР та відразу зручно сплачувати їх у смартфоні. Про це інформує КМДА.

Щоб скористатися сервісом, потрібно завантажити останню версію «Київ Цифровий» для IOS чи Android. Якщо додати дані своєї автівки в застосунок та увімкнути сповіщення про штрафи у профілі користувача, послуга відразу стане доступною.

За номером автівки можна легко перевірити наявність заборгованостей, миттєво перерахувати сплату та слідкувати за статусом штрафів, зазначають розробники.

Квитанції за сплачені штрафи також зберігатимуться в застосунку. Водій зможе завантажити їх у смартфон, щоб підтвердження сплати завжди було під рукою.

«Київ Цифровий» – застосунок, розроблений командою КП «ГІОЦ», що об’єднав головні міські сервіси. Для містян і гостей Києва вже доступні: поповнення транспортної карти, QR-квитки у смартфоні, сповіщення про ремонтні роботи від комунальних служб, зручна оплата паркування та штрафів, повернення евакуйованої автівки без черг.

Як повідомляють у КП «ГІОЦ», «Київ Цифровий» продовжать удосконалювати та розширювати для надання містянам усіх потрібних сервісів у цифровому форматі.

Search