Digital & Pay TV

OLL.TV розширює пропозицію каналами A Premier, A Classic та A First International

На платформі онлайн-телебачення OLL.TV ексклюзивно транслюються три нові іноземні канали. Глядачі отримують можливість легально дивитися A Premier, A Classic та A First International. Канали доступні цілодобово в HD якості в усіх тарифних планах OLL.TV.

Читайте також: Від пакету «Футбол» до підписки на «все і відразу» - мої стосунки з OTT сервісом OLL.TV

Канал A Premier показує нові серіали й фільми HBO одночасно з усім світом. Тут користувачі OLL.TV зможуть подивитися хіти провідних каналів і студій (CBS, Showtime, Sky, Starz, BBC, Sony Pictures), колекцію ігрових і документальних фільмів, а також церемонії вручення телепремій в прямому ефірі. Кінострічки, доступні на каналі, продовжують вражати та захоплювати глядачів, серед них: «Чорнобиль», «Світ Дикого Заходу», «Чужинець», «Новий Папа», «Чому жінки вбивають» та низка інших хітів.

A Classic вважається телеканалом світових хітів. Він містить золоту бібліотеку HBO, а також серіали та фільми інших студій, які вже встигли підкорити мільйони глядачів у всьому світі. Тепер абоненти OLL.TV можуть легально дивитися класику телебачення. «Гра престолів», «Рей Донован», «Коханці», «Справжній детектив», «Велика маленька брехня» – лише невеликий перелік популярних серіалів бібліотеки каналу. Окрім того, A Classic має зручне програмування, що передбачає можливість перегляду улюбленого серіалу кожного дня в один і той же час.

Телеканал A First International показує різножанровий контент для чоловічої аудиторії: від екшн-блокбастерів і чорних комедій до серйозної документалістики. У вихідні тут проходять ексклюзивні прем'єри провідних студій світу (CBS, Lionsgate, Studio Canal, Sky). Серед захоплюючих хітів каналу: легендарні «Дроти», сувора політична драма «Бос», запаморочливий «Кайфтаун», а також нетривіальні трилери «Кобра» та «Дияволи».

 

Search