Digital & Pay TV

Телеканал про подорожі UTRAVEL

10 вересня на платформі онлайн-телебачення Київстар ТБ, спільному проєкті 1+1 media та Київстар, ексклюзивно стане доступним UTRAVEL – перший український телеканал від Star Media та FILM.UA Group про туризм, подорожі та пригоди. Тревел-канал у розважально-пізнавальному форматі популяризуватиме мандрівки Україною як для співвітчизників, так і для іноземців. 

UTRAVEL буде ексклюзивно доступний користувачам Київстар ТБ. На глядачів чекають нові тревел-шоу, які раніше не транслювалися на телебаченні і, окрім цього, UTRAVEL залучив тревел-експертів, популярних ведучих та відомих блогерів («Однією Правою з Владом Хільченком», «Visit Ukraine Антона Тараненка», проєкт «Ніна-Україна», «Подорожі Ореста Зуба», «Пригоди Євгена Панюти» та інші) до створення контенту. З ними глядач зможе більше дізнатися про різні куточки України та по-новому розкрити для себе пляжні та гірські курорти, фортеці, замки та храми, історичні музеї та природні заповідники, озера й річки, а також міста і містечка. 

Павло Рибак, керівник проєкту Київстар ТБ, коментує: «Тревел – це контент, який завжди захоплює та мотивує на нові подорожі, тому ми пишаємося мати в арсеналі Київстар ТБ такий крутий канал! Впевнений, що користувачі платформи це оцінять. Наша спільна задача як соціально орієнтованого бізнесу – популяризувати Україну, її унікальні місця та красу, тож UTRAVEL дуже резонує нам у цьому напрямку».

Директор з мовлення, дистрибуції та розвитку телеканалів FILM.UA Group Наріман Гусейнов розповів: «Це не перша співпраця між компаніями FILM.UA Group і Star Media і, окрім інших напрямів, маємо успішну колаборацію у сфері ТБ – телеканал BOLT. Тепер разом запускаємо новий для нас і перший для України телеканал про подорожі – UTRAVEL, який має великий потенціал власного виробництва, а також посприяє розвитку туризму в Україні. Символічно, що стартує наш телеканал на Київстар ТБ – також спільному сервісі двох компаній Київстар та 1+1 media і, здається, це перший випадок, коли ексклюзивно телеканал з українською ліцензією спочатку з’являється на OTT-сервісі».

Олексій Шульдешов, генеральний продюсер телеканалів Star Media, коментує: «UTRAVEL – це більше ніж просто канал. UTRAVEL – це концентрація всіх знань про подорожі Україною та за її межами. Ми також бачимо розвиток каналу поза ефіром. А те, що ми з’явилися в ексклюзиві на вітчизняній ОТТ-платформі – це велика відповідальність та висока довіра, яку ми обов’язково виправдаємо».

 

Search