Digital & Pay TV

«Секс, Інста і ЗНО»: в роботі другий сезон

Група 1+1 media розпочинає роботу над продовженням «Секс, Інста і ЗНО» – першого в Україні серіалу, створеного виключно для VOD-платформи. Як і в першому сезоні, події розгортатимуться навколо представників покоління Z – їхніх стосунків, проблем, викликів, самоідентифікації та, звісно, іспитів й ЗНО.

Наразі 1+1 Digital Studios – підрозділ 1+1 Production, що займається виробництвом контенту для VOD-платформ, працює над сценарієм другого сезону СІЗ, проводить фокус-групи та зустрічі з фанатами. У компанії повідомляють, що такий підхід дозволить «оголити» ще більше проблем та важливих меседжів, які стосуються підлітків, а тісна взаємодія з прихильниками серіалу допоможе зробити сюжет ще захопливішим.

«Серіал «Секс, Інста і ЗНО» – це наш великий експеримент, який точно вдався. Це перший крок назустріч новій індустрії в Україні, який свідчить, що продукти, створені виключно для стримінгових платформ, можуть бути затребуваними. Перший сезон проєкту був успішним не лише в художньому плані, що підтверджують, приміром, номінації на «Дзиґу», запрошення на різноманітні галузеві фестивалі, в тому числі міжнародні, а й у фінансовому, що є стратегічно важливим для 1+1 media як для бізнесу. Нині ми дистрибютуємо СІЗ як готовий продукт і як формат на різні території та континенти. Це надихає та драйвить ринок», – прокоментувала Ірина Никончук, шоуранерка серіалу та керівниця 1+1 Digital Studios.

Читайте також: Драмеді «Секс, Інста і ЗНО» відтепер на онлайн-платформі «Київстар ТБ»

Нагадаємо, перший сезон серіалу «Секс, Інста і ЗНО», створеного ексклюзивно для платформи 1+1 video, чесно, без цензури і шаблонів показує, чим насправді живе покоління Z. 12-серійна teen-dramedy розповідає про життя вінницьких школярів, які дорослішають в українських реаліях – закохуються, дружать і ворогують, переживають перші труднощі, шукають спільну мову з батьками – і з собою. І паралельно з цим готуються до ЗНО.

Над створенням першого сезону серіалу працювала шоуранер проєкту Ірина Никончук та команда 1+1 Digital Studios разом з режисером Антоніо Лукічем та сценаристами Євгенією Бабенко і Павлом Остріковим.

Основний каст – це нове акторське покоління українського кіно. Головні ролі в серіалі зіграли студенти перших курсів КНУТКіТ ім. Карпенка-Карого та КНУКіМ, над підбором яких працювала кастинг-директор Алла Самойленко.

На екрані також з’являлися відомі актори − Ірма Вітовська, Наталія Васько, Ірина Веренич-Островська, Ольга Сафронова та Євгеній Бушмакін.

Вперше в українській кіноіндустрії для музичного оформлення серіалу було задіяно музичного супервайзера, яким став Сергій Вовк, співзасновник лейблу Thousand Kisses Place. Головний трек для «Секс, Інста і ЗНО» − пісню «ZNO» − створив гурт «Вагоновожатые».

Розкриваючи тематику підліткових проблем та проводячи фокус-групи на етапі розробки сценарію, для достовірності сцен, команда серіалу заручилась допомогою професійних психологів та сексологів: Ольги Протасової та Юлії Ярмоленко.

Search