Digital & Pay TV

Прем’єра нової анімації: web-серіал «Україна. Історія. І сторіз» для мобільних платформ

23 вересня відбудеться прем’єра web-серіалу «Україна. Історія. І сторіз» – 10 трихвилинних епізодів транслюватимуться на youtube-каналі та у соцмережах НЛО TV щочетверга.

Події першого року вивчення шкільного курсу історії України буде викладено у форматі вертикальної анімації, яка ідеально підходить для перегляду на мобільних гаджетах. Жанр серіалу – емуляція мобільної гри-бродилки, в якій головний герой, звичайний 7-класник Петро стартуватиме із рівня «архантроп» і, крізь неоліт, мезоліт і енеоліт, прокачуватиметься до трипільця, зустрічатиме видатних історичних постатей і навіть впливатиме на хід історичних подій. 

Автори ідеї та продюсери проєкту – Наталія Гордієнко, Павло Черепін.

Формат – Heroes Entertainment Group, український розробник інноваційного, креативного та брендованого контенту в ТВ та діджиталі, зокрема, реаліті-шоу «AUTO_ГОЛ», «Людина зі шрамом», «Суперматч» та документального фільму «Особлива Атмосфера».

Технічна реалізація проекту – студія «Анімаград», один з провідних анімаційних продакшенів східної Європи. В портфоліо студії такі успішні проєкти, як «Викрадена принцеса», «Ескімоска» та «Мама поспішає додому».

 

Search