UltraHD

AMD представила технологію FidelityFX Super Resolution для оптимізації ігрового процесу

Компанія AMD представила FidelityFX Super Resolution (FSR), передову технологію просторового масштабування з відкритим вихідним кодом, призначену для підвищення частоти кадрів і забезпечення високоякісного ігрового процесу з поліпшеною роздільною здатністю. 

Понад 40 розробників планують підтримувати й інтегрувати FSR у свої найкращі ігри та ігрові рушії. Вже зараз FSR доступна в семи іграх: Anno 1800, Evil Genius 2, Godfall, Kingshunt, 22 Racing Series, Terminator: Resistance і The Riftbreaker, а до кінця 2021 року очікується, що ігор із підтримкою FidelityFX Super Resolution стане ще більше.

FSR підтримується більш ніж 100 процесорами і графічними рішеннями AMD, а також конкурентними відеокартами, що стане приємним бонусом для всіх геймерів. Технологія FSR забезпечує для окремих ігор до 2,4 разу вищу продуктивність при роздільній здатності 4K порівняно з вихідною роздільною здатністю і гарантує просту інтеграцію в нові та наявні гри на різних ігрових платформах.

Очікується, що розробники ігор отримають доступ до FSR у середині липня 2021 року в якості безкоштовного завантаження для спільноти AMD GPUOpen. 

Search