UltraHD

На MEGOGO покажуть матч «Манчестер Юнайтед» — «Аталанта» в 4К-якості

Вже сьогодні, 20 жовтня, о 22:00 на медіасервісі MEGOGO проходитиме трансляція матчу Ліги чемпіонів УЄФА «Манчестер Юнайтед» — «Аталанта» у 4К-якості. 

Трансляція події відбуватиметься на окремому поп-ап каналі MEGOGO Sport 4К, що буде доступний глядачам саме на час подій, та у розділі «Спорт» за передплатами «Спорт» (199 грн/міс) та «Максимальна» (299 грн/міс). Перегляд матчів у 4К можливий лише на пристроях, які мають 4К-підтримку. 

Під час сьогоднішнього матчу глядачі спостерігатимуть не лише за грою португальця Кріштіану Роналду в складі англійської команди, але й українця Руслана Малиновського, півзахисника італійської «Аталанти», які зустрінуться на одному полі. Коментуватиме подію Вадим Скічко.

Нагадаємо, взимку 2019 року MEGOGO провів першу в Україні 4К-трансляцію футболу. З цього часу медіасервіс проводив чимало футбольних подій ультрачіткої якості, зокрема матчів Ліги Чемпіонів УЄФА. 

Зазначимо, MEGOGO став ексклюзивним транслятором матчів Ліги чемпіонів УЄФА, Ліги Європи УЄФА та Ліги конференцій УЄФА сезонів 2021 – 2024 років в Україні, починаючи із сезону 2021/2022. 

 

Search