ТВ

Фінал Національного відбору Євробачення 2020: стає спекотно

Хто з шести фіналістів здобуде право представляти Україну на Євробаченні у Нідерландах? Відповідь на це запитання глядачі дізнаються вже цієї суботи, 22 лютого. Заключний етап відбуватиметься у Палаці культури КПІ.  Завдяки двом півфіналам Національного відбору коло учасників звузилося з 16 до 6 артистів.

Відповідно до правил Нацвідбору на Євробачення, кожна пісня оцінюється членами журі та глядачами, у разі однакової кількості голосів саме бали глядачів є визначальними.

Оцінювати конкурсантів, як і у півфіналах, будуть співак і шоумен Андрій Данилко, співачка Тіна Кароль і продюсер радіохолдингу №1 в Україні "ТАВР Медіа", генеральний директор "Хіт FM" – Віталій Дроздов.

Вести фінал знову буде Сергій Притула. За право представляти Україну на Євробаченні в фіналі Нацвідбору боротимуться такі конкурсанти:

1)   KRUTЬ

2)   JERRY HEIL

3)   Go-A

4)    David Axelrod

5)    KHAYAT

6)   TVORCHI.

Нагадаю, 65-й міжнародний пісенний конкурс Євробачення цього року стартує 12 травня в нідерландському у місті Роттердам. І вже 16 травня відбудеться гранд-фінал, завдяки якому ми дізнаємося ім’я переможця Євробачення 2020.

 

Фото: Broadcast.net.ua

Search