ТВ

Великодні богослужіння з Ватикану наживо на Суспільному

У неділю, 12 квітня, християни святкуватимуть Великдень за григоріанським календарем. Суспільні телеканали транслюватимуть наживо в п’ятницю, 10 квітня, та неділю, 12 квітня, Великодні богослужіння з Ватикану.

У п’ятницю, 10 квітня, о 22:00 на загальнонаціональних телеканалах UA: ПЕРШИЙ, UA: КУЛЬТУРА та UA: КРИМ, а також на регіональних — UA: ДОНБАС і UA: ЗАКАРПАТТЯ покажуть Хресну дорогу за участю Святішого Отця Франциска. Трансляція йтиме із сурдоперекладом.

Коментуватимуть ефір ведучий Кирило Караченцев, журналістка й літургійна органістка Ольга Галаненко та отець Римсько-католицької церкви Сергій Панченко.

У неділю, 12 квітня, о 12:00 на телеканалах UA: ПЕРШИЙ, UA: КРИМ та всіх регіональних філій Суспільного транслюватимуть Великодню Службу Божу та Апостольське благословення для Риму й усього світу (Urbi et Orbi) Святішого Отця Франциска.

Коментуватимуть трансляцію ведучий Кирило Караченцев та отець Римсько-католицької церкви Сергій Панченко в супроводі сурдоперекладу. Повтор о 14:00 покаже телеканал UA: КУЛЬТУРА.

Нагадаємо, у зв’язку із запровадженням карантину через загрозу поширення коронавірусу в Україні на телеканалах UA: Суспільне мовлення транслюють богослужіння та обрядові заходи.

Search