ТВ

«Динамо» — «Ворскла» на UA: ПЕРШИЙ вже 8 липня

У середу, 8 липня на ОСК «Металіст» відбудеться фінальний матч Кубка України з футболу 2019–2020 між київським «Динамо» та полтавською «Ворсклою». Телеканал UA: ПЕРШИЙ покаже матч наживо о 21:30.

На шляху до вирішального поєдинку кияни переграли «Шахтар», «Олександрію» та «Минай», а полтавці були сильнішими за «Колос», «Десну» і «Маріуполь». Цьогорічний фінал для динамівців стане сімнадцятим за всю історію виступів у Кубку України. 11 разів «Динамо» святкувало перемогу. Ворскла поки має стовідсоткову ефективність у фіналах Кубка, перегравши у 2009 році в історичному для себе матчі донецький «Шахтар».

Для глядачів UA: ПЕРШИЙ на матчі працюватимуть спортивні журналісти й коментатори Суспільного Вадим Шевякін та Роберто Моралес.

Коментатор Вадим Шевякін упевнений, що матч буде інтригуючим, адже обом командам є що доводити.

«Очікую запеклого двобою, адже «Динамо» наразі нe надто перевищує класом «Ворсклу», особливо, якщо судити за ігровим малюнком. А «Ворскла» — бойова команда з трeнeром-бійцeм Юрієм Максимовим. На полтавців буде менше психологічного тиску, оскільки вони вжe стали гeроями для своїх фанів. Думаю, відчуватиметься градус напруги, лeтітимуть іскри, і цe будe справжня битва за трофeй. Шкода лишe, що бeз глядачів. Для киян цe шанс здобути бодай кубок і знову вийти впeрeд за кількістю трофeїв у сутичці із «Шахтарeм», а для «Ворскли» — нe тільки шанс на другий трофeй в історії, а й пeрeпустка до Ліги Європи», — розповідає Вадим Шевякін.

Нагадаємо, цьогорічний фінал мав відбутися спочатку в Тернополі, а згодом у Львові, однак Українська асоціація футболу ухвалила остаточне рішення провести матч у Харкові.

Search