ТВ

У костюмі Пави в шоу «МАСКА» нарахували сотні кристалів Swarovski

Телеканал «Україна» продовжує розкривати імена героїв грандіозного шоу-детективу «МАСКА». Дизайнери Леся Патока та Назар Дідик протягом пів року працювали над неймовірними костюмами учасників. Одним із них стане вишукана Пава, маска і вбрання якої вразять найзатятіших любителів розкоші.

Чарівному костюму Пави могла б позаздрити будь-яка зірка, адже він створений із найкоштовніших матеріалів. Сюртук пошили з італійського жакарду, цю витончену тканину вирізняє оригінальне плетіння ниток. Аби вбрання гарно тримало форму, матеріал додатково проклеїли. Сорочку цього персонажа створили з тоненького шовку, стрічку та елегантні рукавички – з оксамиту, а плащ – із парчі. Костюм Пави вкритий сотнями кристалів Swarovski, які створюють оригінальний малюнок на вбранні.

«Для костюма Пави ми використали надзвичайно дорогі матеріали – італійський шовк, оксамит, тканину з парчею, ордени, величезну кількість коштовного каміння, яке ми теж замовляли з Італії. Все це – ручна робота, дуже тонка та копітка, але неймовірно цікава й захоплива», – розповідає художник з костюмів проєкту «МАСКА» Назар Дідик.

Не менш оригінальні й лапи героя – їх зробили зі спеціального матеріалу, прикрасивши жакардовими бантами.

Та найбільшим викликом для майстрів стало створення реалістичної голови Пави. Над основою працювали скульптори, потім голову вкривали понад 500 пір’їн справжнього птаха, а дзьоб зробили з латексу. Завершення неповторного образу Пави – чубок з натурального пір’я. Вартість розкішного костюма дизайнер не розкриває, та відомо, що для створення одного образу необхідно близько 5 тисяч євро.

Нагадаємо, український проєкт «МАСКА» на каналі «Україна» складатиметься з рекордних для популярного формату The Masked Singer 12 епізодів і вражає своїми масштабами. Учасниками музичного шоу-детективу «МАСКА» стануть українські зірки – актори, музиканти, коміки, спортсмени, політики, ведучі, співаки. Але їхні особи – таємниця, розгадати яку повинні глядачі. Ведучим телепроєкту стане Володимир Остапчук.

 

 

Search