ТВ

ICTV приготував різдвяну прем’єру ретродетективу

На різдвяні свята ICTV покаже пілотну серію ретродетективу «Найкращий сищик». Ця кіноверсія пригод знята за однойменним бестселером українського письменника Владислава Івченка. Авантюрна стрічка про українського Шерлока Холмса стане Нового року першою прем’єрою телеканалу, яку покажуть у Святвечір, 6 січня, о 21:30. Про це йдеться в пресрелізі мовника.

«Найкращий сищик» перенесе телеглядачів на 100 років у минуле і розповість про колишнього філера, детектива ХХ століття, Івана Підіпригору. Покинувши роботу у київському охоронному відділенні, герой купує хутір на Полтавщині, щоб зажити спокійним життям і зайнятися господарством. Та потяг до справедливості змушує його знову взятися за розслідування.

Детектив знято у стилі ретро: тут і розкішні наряди, і старовинні авто, і вишукана атмосфера минулого. Історія має стати ідеальним небанальним різдвяним фільмом для перегляду всією родиною.

«Це легкий пригодницький детектив з українським характером і комедійною тональністю, знятий за романом нашого сучасника. Для ICTV важливо показувати своїх героїв, тому різдвяним подарунком для нашого глядача стане історія про сищика Підіпригору - українського Шерлока Холмса. Завершивши 2020 рік першими у рейтингу телеканалів, ми переконалися, що нашому глядачу цікаво дивитися історії про українських персонажів. Сподіваємося, нова стрічка стане не менш успішною і буде гарною подією для різдвяного кіновечора», – говорить креативна продюсерка серіалу Інеса Соболева.

Найкращим сищиком на екрані стане актор драмтеатру ім. Франка Мітя Рибалевський, а українського Доктора Ватсона зіграє Назар Задніпровський.

Саундреком трейлеру стала пісня української хіп-поп виконавиці Аліни Паш, в якій своєрідною манерою виконання поєднано етнику та закарпатський діалект. Музику до серіалу створили «Брати Гадюкіни».

Режисер – Олександр Кириєнко, оператор Слава Пілунський.

Фінансову підтримку для зйомки пілотної серії надав Український культурний фонд.

Проведіть Святвечір у колі найрідніших з ICTV. Разом краще!

Search