ТВ

Спецпроєкт «Як звучить Україна» з Єлизаветою Ясько

У Святвечір глядачі телеканалу «Україна 24» почули, як лунає українська колядка у різних куточках країни. Програма «Як звучить Україна» наскільки полюбилася глядачам, що канал різноманітних думок разом із Єлизаветою Ясько вирішив доповнити спецпроєкт про надбання нації в усіх регіонах. 5 лютого о 21:00 у межах «СЬОГОДНІ Ввечері» вийде продовження «Як звучить Україна». Цикл спецпроєктів проведе народна депутатка, засновниця ініціативи Yellow Blue Strategy Єлизавета Ясько та ведучий Олексій Бурлаков. Про це йдеться в пресрелізі мовника.

«Це програма про промоцію українських регіонів, винаходів, талантів українців в різних куточках країни. Це про те, що Україна дарує світу. Наша країна велика, і звучить вона зовсім по-різному. Ми не завжди знаємо одне одного і, на жаль, не завжди чуємо. Я започатковую цю програму, щоб налагодити комунікацію між регіонами та зшити країну. Вірю, що на основі знання про наші регіональні особливості ми зможемо сформувати спільну ідентичність, об'єднатись навколо того українського, чим можна пишатись. Ми зможемо розказати світу про нашу особливість та вписати «українськість» у сучасний світовий контекст», – розповіла Єлизавета Ясько.

Щоп’ятниці разом із запрошеними експертами ведучі розповідатимуть про культурну спадщину, традиції і проаналізують, як оживити культуру України.

Кожен випуск проєкту буде присвячений конкретному регіону України. Розпочнемо з Києва.

 

Search